Timp liber, Important

Youth Speak Forum – eveniment gratuit organizat pentru tinerii clujeni

Youth Speak Forum - eveniment gratuit organizat pentru tinerii clujeni

Ai vrea să te implici în comunitatea ta dar nu știi de unde să începi? Am găsit locul potrivit pentru tine! Pe data de 27 iunie, AIESEC in Cluj-Napoca organizează Youth Speak Forum, un eveniment gratuit, special pentru tinerii clujeni.

Acesta este un eveniment tip satelit organizat în cadrul Techsylvania. Tematica Youth Speak Forum este Diversitate și Incluziune.

Luni, 27 iunie, la ora 10:30, tinerii din Cluj-Napoca se vor aduna pentru a pune la cale noi proiecte pentru a-și ajuta comunitatea. Vor face acest lucru învățând în același timp noi informații legate de problema diversității și cea a incluziunii în comunitatea lor și dezvoltându-și aptitudini.

Cum vor face asta? Participând la spații și workshop-uri susținute de către partenerii evenimentului.

Cum se va desfășura Youth Speak Forum?

Evenimentul se va desfășura în format fizic, la Cluj-Napoca. În prima parte a evenimentului, participanții vor lua parte la spațiile și workshop-urile pregătite de către parteneri. Cea de-a doua parte constă în împărțirea pe echipe, participanții lucrând împreună pentru a concepe un proiect pentru comunitatea clujeană. Proiectele vor fi mai apoi analizate, cel mai bun dintre acestea urmând să fie implementat de către AIESEC in Cluj-Napoca și parteneri. La finalul evenimentului, doritorii au șansa de a face Networking alături de organizatori și parteneri.

Te-am convins?

Nu mai sta pe gânduri, alege să fii parte din impact! 

Dacă vrei să îți ajuți comunitatea învățând lucruri noi, dezvoltându-ți skilluri și socializând în același timp, Youth Speak Forum este pentru tine! 

AIESEC este una dintre cele mai mari organizații not-for-profit de tineri din întreaga lume, care urmărește activarea spiritului de leadership prin experiențe interculturale.Lasă un răspuns

Site creat de