Social & Cultura

Zambet de nota 10 si dinti mai albi, in 7 zile, cu benzile speciale pentru albire profesionala

Zambet de nota 10 si dinti mai albi

Dinti mai albi si zambet perfect, cu investitii minime. Acestea pot fi obiectivele oricarui tanar sau adult care vrea sa isi ingrijeasca dantura cat mai bine chiar si cand nu merge la stomatolog. Stim deja ca orice tratament stomatologic costa destul de mult, sunt putini medici care pot oferi servicii de foarte buna calitate. Pacientii cu probleme dentare sunt destul de multi si asteptarea poate fi mai mare decat credem doar ca sa ajungem pe scaun.

Pentru albirea dintilor si pastrarea zambetului de nota 10 putem incepe un tratament de albire si acasa cu ajutorul produselor din gama crest whitestrips. In practica avem benzi dedicate albirii delicate a dintilor, cu o cantitate mare de peroxid de hidrogen care curata dantura fara sa afecteze gingia si smaltul dintilor.

Marele avantaj al benzilor crest whitestrips speciale pentru albirea rapida tine de efectele vizibile inca din prima saptamana de aplicare, de schimbarea nuantei dintilor cu pana la 12 nuante fata de nuantele de la inceputul tratamentului.

Efectele tin si un an sau doi ani, in doar 3-5/7 zile avem rezultate vizibile, in 10 zile zambetul nostru e mai alb. Si ce e important de retinut este faptul ca benzile sunt usor de purtat oriunde, nu au efecte adverse, nu provoaca disconfort, ai nevoie de 30 de minute pana la o ora pe zi ca sa vezi efectele. Curatarea danturii prin periaj inainte de aplicarea benzilor e obligatorie.

Daca vreti efecte si mai puternice puteti alege kit-urile speciale cu benzi suficiente pentru 21 de zile de tratament, apa de gura, ata dentara, pasta de dinti speciala pentru albire de calitate, apropiata de cea profesionala obtinuta in cabinetele stomatologice moderne.

Apa de gura previne aparitia noilor pete si va juta sa aveti respiratie frumos mirositoare intreaga zi, efectele sale sunt de lunga durata. Zonele greu accesibile interdentale sunt mai simplu de curatat cu ata dentara, astfel ca la final dintii vor fi mai albi si mai sanatosi la finalul aplicarii tratamentului.Lasă un răspuns

Site creat de