Social & Cultura, Din Oras, Important

Zeci de mii de clujeni au ieşit în strada pentru a treia zi consecutiv: „În democrație, hoții stau la pușcărie” – (VIDEO)

Rolul protestelor din România

ACTUALIZARE: Potrivit unor date neoficiale, aproximativ 40.000 de oameni protestează acum în Cluj-Napoca. Grupul de manifestanţi se îndreaptă, în aceste momente, spre cartierul Mănăştur.

În total, în toată ţară au ieşit în stradă 220.000 de oameni.


Oamenii au ieşit în stradă, pentru a treia zi consecutiv, indiganati şi nemulţumiţi de ordonanţa de modificare a codurilor penale şi de procedură penală. Sunt proteste în Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Braşov şi în alte oraşe din ţară.

La Cluj -Napoca sunt în stradă deja 30.000 de oameni, la Bucureşti 60.000, la Timişoara 15.000, la Sibiu – 12.000, la Braşov – 8.000, la Oradea 3.000, la Constanţa – 7.500.

Protestatarii din Cluj s-au întâlnit în Piaţa Unirii după care au pornit în marş pe Calea Dorobanţilor – Iulius Mall – Gheorgheni – Titulescu.

Se scandează: „Hoţii”, „Dragnea, nu uita, România nu-i a ta”, „Nu vrem să fim o naţie de sclavi”, „Ruşine să vă fie” , „PSD, ciuma roşie”, „Jos Guvernul mafiot!”, „Jos Guvernul bolşevic!”, „Aţi votat liber la furat!”, „La închisoare, nu la guvernare”, „Bucureşti, nu uita, Cluju` e de partea ta”, „Pentru voi, pentru voi, îngheţăm pentru voi”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă”.

Peste 300.000 de oameni au ieşit în stradă miercuri seară în zeci de oraşe, pentru a protesta faţă de modificarea codurilor penale. A fost cel mai mare protest din ultimii 25 de ani din România.foto/video: Radu Morărean
Lasă un răspuns

Site creat de