Important, Timp liber

Zeci de mii de oameni la concertul Depeche Mode din Cluj! La final, artiştii au fost aclamaţi şi aplaudaţi minute în şir (VIDEO)

40 de mii de oameni au fost prezenţi aseară la Cluj-Napoca unde legedara trupă Depeche Mode a făcut un show de neuitat.

Piese precum „Enjoy the silence”, „Personal Jesus”, „Where’s the Revolution” i-au făcut pe fani să cânte şi să zâmbească timp de aproape două ore.

Concertul a fost unul special pentru Martin Gore, deoarece artistul britanic a împlinit în ziua concertului 56 de ani. Fanii Depeche Mode au pregătit pentru acesta pancarte cu urări, iar momentul culminant a fost când zeci de mii de oameni au cântat la unison „La mulţi ani!”.

La finalul concertului, deşi ploua, fanii Depeche Mode veniţi din toată ţara, dar şi din străinătate i-au aplaudat şi aclamat pe artişti minute în şir, în speranţa unui bis. Concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca s-a încheiat cu piesa „Personal Jesus” – una din cele mai cunoscute ale trupei.

Aflaţi la a treia vizită în România, Depeche Mode au confirmat încă o dată că sunt una dintre cele mai spectaculoase trupe live, şi, totodată, una dintre cele mai îndrăgite apariţii pe scenă, zecile de mii de fani prezenţi întărind convingerea că Depeche Mode sunt şi vor rămâne o legendă!

În această dimineață, Peter Gordeno a postat pe Facebook o fotografie din concertul de la Cluj și un mesaj la finalul căruia promite fanilor din întreaga lume o nouă întâlnire cu Depeche Mode.

Iată cum arată pe FB sfârșitul acestei zile la Cluj, în finalul uluitor al turneului nostru, care s-a încheiat cu o nouă prestație extraordinară a incredibilului, aproape supraomenescului Dave Gahan…devotamentul și energia lui niciodată nu vor înceta să mă uimească…

Sigur, e binevenită o pauză, dar îmi va lipsi totodată viața ieșită din comun din cele câteva săptămâni (ale turneului – n.r.).

Le transmit multă dragoste tuturor fanilor depeche-iști, care au venit la spectacole și au contribuit la aceste nopți speciale și încă o dată, multă dragoste de ziua lui pentru MG (Martin Gore – n.r.)….lăsând la o parte obiceiurile lui culinare ciudate (este vegetarian – n.r.), este un star complet și nu l-aș schimba pentru nimic în lume.

Folosind cuvintele lui DG (David Gahan), ne vedem data viitoare!

Cu multă dragoste,
PG”.


Depeche Mode a fost fondată în 1980, în Anglia. A lansat, până în prezent, 14 albume de studio. Trupa a concertat la Bucureşti în 2006 şi 2013. În prezent, grupul este format din Dave Gahan (voce), Martin Gore (chitară, clape) şi Andy Fletcher (bas, clape). În turnee, li se alătură Christian Eigner (tobe) şi Peter Gordeno (clape, pian, backing vocals). Formaţia a debutat discografic cu ”Speak & Spell” (1981), iar cele mai titrate albume ale sale sunt ”Black Celebration” (1986), ”Violator” (1990) şi ”Exciter” (2001).

photo: Oana Pop


Lasă un răspuns

Site creat de