Din Oras, Timp liber

Zeci de mii de persoane, așteptate la Festivalul UNTOLD care începe astăzi la Cluj-Napoca

untold festival

Festivalul UNTOLD,proiectul principal al programului Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului, organizat de Federația SHARE Cluj-Napoca, începe astăzi în Cluj-Napoca.

La eveniment sunt așteptate peste 250.000 de persoane, în cele patru zile de festival.

UNTOLD Festival are loc în perioada 30 iulie — 2 august și aduce pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE.

Pe cele opt scene ale festivalului, ridicate în mai multe puncte din oraș, vor urca peste 170 artiști internaționali, dar și din România, dintre care amintim: ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman şi Gramatik.

Organizatorii au împărțit evenimentele care vor avea loc în cele patru zile în mai multe zone ale orașului, respectiv Pădurea Hoia, Malul Someșului, Piața Unirii din centrul orașului, Parcul Central și stadionul Cluj Arena. Fiecare dintre aceste zone a primit un nume nou, ca și cum ar face parte dintr-o poveste, respectiv ‘The Mountin’, ‘The River’, ‘The Forrest’, ‘The Citadel’ și ‘The Arena’. În zona Cluj Arena — Sala Polivalentă (n. red — care se numără printre cele mai moderne și noi clădiri de infrastructură sportivă din România) vor fi amenajate opt scene, dintre care cea mai mare va avea 80 de metri lățime și 18 metri înălțime.

Pe de altă parte, circulația în oraș a fost restricționată în anumite zone, iar Parcul Central a fost înconjurat cu gard și a fost închis parțial din motive de securitate. În această zonă nu vor putea intra decât cei care au bilet la festival, aici fiind amenajate două scene, dar și spații de relaxare.

Programul de astazi:

10408623_411144165754445_7558195252160750999_nLasă un răspuns

Site creat de