Important, Timp liber

Zi plină de evenimente fascinante pentru copii la Târgul de Crăciun din Cluj

Zi plină de evenimente fascinante pentru copii la Târgul de Crăciun din Cluj

Târgul de Crăciun de la Cluj se transformă într-un loc plin de farmec și aventură pentru cei mici, oferind o gamă diversă de activități care îi vor captiva și încânta pe copii de toate vârstele.

Zi plină de evenimente fascinante pentru copii la Târgul de Crăciun din Cluj

Atelier Digi Kid s- Universul Digital

De la ora 14, în încăperea pitorească a Căsuței lui Moș Crăciun, se desfășoară Atelierul Digi Kids. Această experiență interactivă este dedicată celor curioși și dornici să exploreze tainele universului digital. Recomandat pentru copiii cu vârsta peste 7 ani, acest atelier promite să fie o incursiune fascinantă în tehnologie.

Atelier Pictură pe Figurine din Lut

La ora 16, în aceeași încăpere îmbietoare a Căsuței Moșului, Parapet.ro aduce o experiență magică: Atelierul de Pictură pe Figurine din Lut. Cu pensule și culori vii, copiii sunt invitați să-și dezvolte creativitatea și să creeze opere de artă pe figurine de lut, sub îndrumarea experților în artă și design.

Povești la Gura Sobei – Crăiasa Zăpezii

Alături de Urbannect și Teatrul Magic Puppet, aventura continuă cu Poveștile la Gura Sobei. În cadrul acestei activități oferite de Vel Pitar, copiii vor fi purtați în lumea fascinantă a Crăiesei Zăpezii, într-o călătorie plină de magie și învățăminte din basmele de iarnă.

Acestea sunt doar câteva din activitățile ce îmbogățesc Planeta Crăciun din Cluj.

Caruselul fermecat și o varietate de bunătăți dulci și sărate completează paleta de experiențe oferite. Vestea bună este că accesul la ateliere și la povești este complet gratuit.

Târgul de Crăciun este locul ideal pentru a crea amintiri de neuitat alături de cei dragi.
Lasă un răspuns

Site creat de