Important, Din Oras, Timp liber

Zilele Clujului 2022 vor avea loc la începutul lunii octombrie

cine canta la zilele clujului

Ediția aniversară a Zilelor Clujului – a X-a – va avea loc în perioada 6-9 octombrie 2022. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii să transmită idei și propuneri de proiecte pentru această ediție până la data de 1 septembrie 2022.

Creativ, dinamic, colorat, multicultural, conectat și incluziv, evenimentul Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia îi este dedicat.

Ultima ediție a Zilelor Clujului a reunit peste 250.000 participanți în cele 4 zile de evenimente.

Sub motto-ul Zilele Clujului creează legături, a zecea ediție va avea loc anul acesta în perioada 6-9 octombrie și va pune în lumină multiplele fațete culturale ale comunității clujene. Zilele Clujului 2022 va marca un deceniu de trăiri și emoții care reflectă evoluția orașului.

Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități.

Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani.

Zilele Clujului 2022 va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca.

În acest cadru, Primăria Cluj-Napoca invită publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip, ca de fiecare dată, să contribuie la programul noii ediții a Zilelor Clujului prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 1 septembrie 2022.Lasă un răspuns

Site creat de