Din Oras

Zilele Clujului – propunere tema: “Oraşul Trăieşte”

FB IMG 1458896946058

Cea de-a VI-a ediţia a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 19-22 mai 2016. Festivalul a început în anul 2011 ca o dorinţă de sărbătoare a oraşului, a locuitorilor şi ca o ocazie de a fi descoperit de trecători şi turişti.

De-a lungul celor 6 ani, treptat, “Zilele Clujului” a devenit un festival tot mai dinamic, diversificat, interactiv şi mai ales aşteptat de clujeni. Această dezvoltare continuă se datorează în cea mai mare parte implicării comunităţii locale. Fie că au fost parteneri, coorganizatori sau participanţi, clujenii s-au bucurat alături de municipalitate și s-au implicat în toate activităţile desfăşurate creând un sentiment de apartenenţă şi efervescenţă.

Datorită evenimentelor tot mai multe şi diversificate, a dezvoltării mediului de afaceri şi mai ales datorită implicării comunităţii clujene, oraşul creşte, cunoaşte, se dezvoltă, se bucură, explorează, TRĂIEŞTE. “Oraşul trăieşte” este aşadar tema acestui an. Ne dorim ca şi în această ediţie să demonstrăm că suntem o comunitate activă, creativă şi unită.

Vă invităm, aşadar, să contribuiţi la succesul Zilelor Clujului prin implicarea activă în planificarea şi organizarea acestora.

Aşteptăm propunerile voastre de activităţi până în data de 15 aprilie 2016, la adresele de email: zileleclujului@gmail.com, pe pagina de facebook www.facebook.com/ZileleClujlui sau la Centrul de Informare pentru Cetățeni (Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca), str. Moţilor nr. 7.Lasă un răspuns

Site creat de