Uncategorized

Zilele Porților Deschise ale Departamentului de Teatru

facultatea de teatru cluj

Departamentul de Teatru, din cadrul Facultatii de Teatru si Televiziune a UBB, organizeaza, în perioada 18-22 aprilie 2016, Zilele Portilor Deschise. Activitatile programate în cadrul acestei manifestari se adreseaza elevilor si profesorilor din învatamântul pre-universitar si se vor desfasura atât la sediul central al facultatii (str. M. Kogalniceanu, nr.4), cât si la sediile de pe strada Universitatii nr.7-9 si strada Horea, nr.31 (studioul „Radu Stanca” din incinta Facultatii de Litere).

Pe parcursul saptamânii „Scoala Altfel”, Departamentul de Teatru al Facultatii de Teatru si Televiziune (liniile de studiu româna si maghiara) propune mai multe activitati, care vor introduce elevii si profesorii de liceu în atmosfera de lucru si îi vor familiariza pe acestia cu viata studentilor de la sectiile de Actorie, Regie si Teatrologie.

Vizitele pentru activitatile Departamentului de Teatru vor fi programate prin e-mail la adresa: adriana.florea@ubbcluj.ro.

Pentru mai multe informatii cu privire la activitatile Facultatii de Teatru si Televiziune puteti accesa: http://teatrutv.ubbcluj.ro si https://www.facebook.com/teatrutvcluj.Lasă un răspuns

Site creat de