Important, Timp liber

Ziua Femeii la Cluj: Evenimente speciale organizate pe 8 Martie

8 martie cluj

Ziua Femeii la Cluj: Ghidul evenimente speciale organizate pe 8 Martie

Pe 8 Martie, clujenii vor putea sărbători Ziua Femeii prin evenimente diverse și pline de culoare.

Începem seara la Samsara, unde Jazz Evening promite o atmosferă de eleganță și armonie, cu muzica trupei Jazz’n’Tonic ca fundal perfect pentru a celebra femeile din viețile noastre. Taxa de intrare este de 30 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0799 073 073.

La Bruto, ziua de 8 Martie aduce un twist interesant: bărbații preiau frâiele bucătăriei. Chef Norbert, Chef Foa și Chef Toni vor oferi o demonstrație de live cooking, dedicată femeilor, într-o atmosferă relaxată și plăcută.

Restaurantul Panoramic organizează o cină cu vin și muzică live, unde meniul sofisticat va fi acompaniat de vocea caldă a Ralucai Marina Gheorghiu. Atmosfera elegantă și preparatele promit o seară memorabilă.

BT Arena va găzdui o petrecere retro impresionantă (Retro Party Pentru Ea), cu muzică live susținută de Gipsy Kings, Lou Bega și alți artiști renumiți, promițând o noapte de neuitat plină de dans și nostalgie.

BARDOT își deschide porțile pentru o petrecere vibrantă cu Be Right Band, unde ritmurile de latino, reggae, funk și pop vor ține atmosfera până în zorii zilei.

Asociația “Misionarii lui Padre Pio” pune accent pe generozitate și compasiune, organizând o colectă de produse pentru femeile uitate ale Clujului, urmată de o seară specială dedicată acestora, în semn de apreciere și respect.

TREI3 TENORI ITALIENI aduc la Cluj magia muzicii italiene, într-un concert ce promite să fie un omagiu adus femeii, prin interpretarea unor arii celebre și canzonete napoletane, într-o atmosferă plină de pasiune și emoție.

After Eight propune o petrecere tematică, unde doamnele sunt invitate să se simtă speciale și celebrate, cu intrare liberă pentru cele îmbrăcate în roz până la miezul nopții și surprize pe măsură.

Show-ul de improvizație marca „Improbabilii” organizat pe 8 Martie poate fi o altă alegere plină de umor și surprize. Cu Ștefan Dragomir, Adela Mureșan, Tudor Pogăcean, Andrei Trofin și Alex Zaharia pe scenă, acest eveniment promite o seară de neuitat, unde poveștile spontane aduc omagiu femeilor. La un preț de 40 RON, plătibil în numerar la intrare, este ocazia perfectă de a celebra Ziua Femeii într-un mod original și distractiv.

Ziua Femeii la Cluj

Image by freepik
Lasă un răspuns

Site creat de