Important, Social & Cultura

Ziua Internațională a Animalelor Orfane la Cluj: Adoptă unul dintre cei 300 de câini fără stăpân

Ziua Internațională a Animalelor Orfane la Cluj

Ziua Internațională a Animalelor Orfane la Cluj

Ziua Internațională a Animalelor Orfane este marcată la Cluj-Napoca prin posibilitatea de a adopta unul dintre cei 300 de câini care așteaptă să-și găsească un cămin.

Joi, 4 aprilie, devine o zi specială pentru cei interesați să își lărgească familia cu un membru patruped, scrie cluj24.ro.

Evenimentul este organizat de către Regia Autonomă a Domeniului Public în colaborare cu Municipalitatea Cluj-Napoca. La eveniment vor lua parte și diverse organizații angajate în protecția animalelor.

Locația unde se va desfășura acțiunea este la Centrul de Tratare și Întreținere Câini fără Stăpân și Animale Abandonate, situat pe strada Bobâlnei, numărul 65, între orele 10:00 și 20:00.

Scopul acestei inițiative este de a încuraja locuitorii Clujului să adopte câini și de a sensibiliza comunitatea cu privire la importanța oferirii unei case și a unei familii animalelor abandonate.

În cadrul evenimentului, specialiști de la Federația pentru Drepturile Animalelor din Transilvania și de la diverse asociații de protecție animală din județ, precum ASIPA, SIRIUS Animal Rescue, NUCA, Arca lui Noe, RAY Animal Rescue și Andreea & Benji’s Happy Dogs, vor furniza informații valoroase despre sterilizare, microcipare și impactul negativ al abandonului asupra câinilor.

Ziua Internațională a Animalelor Orfane la Cluj: Cum poți adopta

Pentru a adopta un câine, procesul este simplu și nu implică costuri.

Candidații trebuie să prezinte un act de identitate sau pașaport, un document care atestă dreptul de proprietate asupra locuinței (certificat de proprietate, contract de vânzare-cumpărare sau dovada plății impozitelor) și o dovadă a veniturilor (fluturaș de salariu, talon de pensie sau orice altă dovadă a surselor de venit).

Participanții care decid să adopte un câine vor primi de la Servicii Publice SA și Safepet.ro cadouri constând în alimente și accesorii pentru noua lor familie

Image by freepik
Lasă un răspuns

Site creat de