Sport, Important

Ziua Mondială a Zăpezii – sărbătorită la Buscat (FOTO)

WhatsApp Image 2021 01 17 at 15.59.50

Clujenii au reușit să ajungă ieri în număr mare la partia Buscat din Băișoara și au avut multe motive de bucurie.

Duminică s-a desfășurat World Snow Day, un eveniment unic în Apuseni, organizat sub umbrela Federației Internaționale de Schi, în colaborare cu Asociația NAPOCATRIO.

Evenimentul a adunat 50 de participanți de toate vârstele la start, dar și alți zeci de spectatori. A fost un moment oportun pentru cei care n-au experimentat până acum acest sport de iarnă, să își pună schiurile pe picioare și să se lase instruiți, gratuit, de unii dintre cei mai experimentați instructori din județ.

Ulterior, cu toții au participat la un concurs inedit: Fun Race. Iar întregul spectacol s-a lăsat cu o bulgăreală bine meritată.

Toți participanții au primit vouchere la magazine sportive, iar cei mai buni au primit premii specifice vârstei și specifice iernii.

Oamenii prezenți la eveniment s-au bucurat de o vreme frumoasă și zăpada din belșug, numai bună de schiat.

“Scopul evenimentului a fost să îi atragem pe oameni spre acest sport de iarnă, care este magic. De asemenea, considerăm că cu astfel de evenimente putem să ne bucurăm și noi de peisajele și potențialul uriaș turistic al țării noastre. Categoric va avea loc și o altă ediție”, a declarat Bogdan Andreica, organizatorul evenimentului și managerul Asociației Napoca Trio.

Evenimentul s-a desfășurat în condiții sanitare optime, cu aprobarea Direcției de Sănătate Publică Cluj, prin respectarea tuturor măsurilor restrictive în vigoare. Participanții au avut la dispoziție dezinfectanți și au purtat mască de protecție pe toata durata evenimentului.

WhatsApp Image 2021 01 17 at 22.13.48

 

WhatsApp Image 2021 01 17 at 15.59.49

 

WhatsApp Image 2021 01 17 at 15.59.50Lasă un răspuns

Site creat de