Liceu

Ziua Porților Deschise la Transylvania College

Transylvania College

Evenimentul Leadership Day este organizat și condus în exclusivitate de elevi și include tururi ale școlii oferite de elevii ambasadori, în care invitații vor avea oportunitatea de a vizita laboratoarele de științe și artă, biblioteca, facilitățile pentru sport și sălile de clasă, se vor organiza workshop-uri având ca temă leadership-ul, iar la final, invitații se vor putea delecta cu dulciuri gătite de părinții și elevii din comunitatea Transylvania College.

Leadership Day este o oportunitate perfectă pentru ca elevii să poată folosi în viața reală toate deprinderile despre care au citit sau care le-au fost explicate de profesori. Deprinderi precum salutul având contact vizual, o strângere de mână fermă și vorbitul în public. Prima ediție a Leadership Day a fost organizată pe 22 aprilie 2016 și au fost invitați părinți, prieteni și oameni din comunitate care au putut să descopere frumoasa colaborare dintre elevi și profesori.” – Domnița Fechete, Manager Dezvoltare și Alumni, Transylvania College

Aflat la a doua ediție în cadrul Transylvania College, Leadership Day este un eveniment susținut de toate școlile care fac parte din programul educațional de dezvoltare personală și profesională Leader in Me. Prin intermediul acestui program, bazat pe cele 7 principii de eficiență personală identificate de Stephen Covery, copiii învăță să își dezvolte încrederea în ei și să dobândească deprinderile necesare pentru a deveni lideri în societatea secolului XXI.

Programul de dezvoltare personală Leader in Me a fost adoptat de Transylvania College în 2015, reușind de atunci să integreze cu succes noțiuni și practici necesare dezvoltării capacităților elevilor în curricula și programele deja existente. În ziua dedicată leadership-ului, îi așteptăm la Transylvania College pe toți cei interesați, pentru a le împărtăși toate lucrurile pe care le-au învățat elevii și realizările acestora ca lideri.” – Ruxandra Mercea, director executiv, Transylvania College.

Reprezentanții școlii menționează că nu este nevoie de înscriere prealabilă pentru a participa la eveniment, înregistrarea oaspeților având loc la sosire, începând cu ora 9:30. Programul va conține și momente artistice, până la ora 11:00, după care, până la ora 12:00 vizitatorii vor putea face turul campusului.

Marți, 14 martie, atleta Gabriela Szabo a susținut pentru elevii de la Transylvania College un discurs despre importanța sportului, explicându-le acestora cât și cum trebuie să muncești pentru a ajunge un sportiv de succes.Lasă un răspuns

Site creat de