De Vazut, Uncategorized

Ziua Prieteniei sarbatorita de Facebook

facebook

Reteaua de socializare Facebook implineşte pe 4 februarie 12 ani, iar fondatorul sau a propus ca in aceasta data sa fie sarbatorita „Ziua Prieteniei”. „La mulți ani de ziua prieteniei! Am creat un clip video pentru a te sărbători pe tine și pe prietenii tăi”, este mesajul celei mai populare rețele de socializare din lume.

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, Mark Zuckerberg propune tuturor utilizatorilor sa sarbatoreasca Ziua Prietenilor.

Aniversarea noastră are o semnificaţie deosebit de importantă pentru mine, deoarece reprezintă o oportunitate de a reflecta la cât de departe am ajuns împreună noi, în calitate de comunitate”. Pentru acest motiv, Zuckerberg le propune tuturor utilizatorilor să sărbătorească Ziua Prieteniei (#friendsday) pe 4 februarie: „Un moment pentru a sărbători prieteniile care au făcut diferenţa în viaţa ta. Dacă ai o poveste despre prietenie, mi-ar plăcea să ne-o împărtăşeşti”, a transmis Zuckerberg pe propriul profil de Facebook.

Facebook are 1.44 de miliarde de utilizatori din lumea întreagă (între care aproape 8 milioane şi jumătate de conturi înregistrate în România la începutul anului 2016).Lasă un răspuns

Site creat de