De Vazut, Important

10 lucruri pe care NU ar trebui să le faci la festivalul UNTOLD

untold gazon cluj arena

Festivalurile de muzică, precum UNTOLD, sunt o modalitate fantastică de a te scufunda într-un amestec vibrant de muzică, cultură și camaraderie. Acestea oferă o experiență unică care combină bucuria muzicii live cu emoția de a face parte dintr-o mulțime mare și entuziastă.

Cu toate acestea, pentru a te asigura că experiența ta la festival este memorabilă din toate motivele corecte, există anumite lucruri pe care ar trebui să le eviți. Iată top 10 lucruri pe care NU ar trebui să le faci la festivalul de muzică UNTOLD:

  1. Ignorarea regulilor: Fiecare festival are un set de reguli și linii directoare concepute pentru a asigura siguranța și bucuria tuturor. Ignorarea acestor reguli poate duce la probleme inutile și chiar la expulzarea din festival. Întotdeauna familiarizează-te cu regulile festivalului înainte de a merge.
  2. Neglijarea hidratării: Cu toată emoția, dansul și, eventual, vremea caldă, este ușor să uiți să bei apă. Deshidratarea poate duce la probleme grave de sănătate, așa că întotdeauna poartă o sticlă de apă și bea regulat.
  3. Nerespectarea mediului înconjurător: Fie că este vorba de un parc din oraș sau de un câmp de fermier, amintește-ți că locul festivalului este proprietatea cuiva. Aruncarea gunoiului, vandalizarea sau orice formă de lipsă de respect față de locație nu este doar împotriva regulilor, dar este și etic greșit.
  4. Neglijarea protecției solare: O zi sub soare poate duce la arsuri solare și insolație. Întotdeauna poartă o pălărie, aplică cremă de soare și caută umbră ori de câte ori este posibil.
  5. Neglijarea protecției auditive: Festivalurile de muzică sunt zgomotoase, iar expunerea prelungită la niveluri înalte de decibeli poate deteriora auzul. Ia în considerare purtarea dopurilor de urechi, mai ales dacă plănuiești să stai aproape de difuzoare.
  6. Excesele: Deși este tentant să te relaxezi la un festival, excesul de alcool sau alte substanțe poate duce la situații periculoase. Este important să îți cunoști limitele și să prioritizezi bunăstarea.
  7. Neatenţia privind bunurile personale: Cu mulțimi mari și multe distrageri, festivalurile pot fi un teren propice pentru furt. Întotdeauna păstrează un ochi pe bunurile tale personale și evită să aduci obiecte de valoare inutile.
  8. Lipsa respectului față de cei din jur: Un festival de muzică este o experiență comunitară. A fi nepoliticos, agresiv sau neamabil cu alții nu doar că le strică experiența, dar poate duce și la conflicte. Fii întotdeauna respectuos și considerat față de ceilalți participanți.
  9. Purtarea hainelor nepotrivite: Deși festivalurile sunt un loc minunat pentru a-ți exprima stilul personal, amintește-ți că vei fi în picioare ore în șir, posibil în condiții meteorologice variate. Hainele și încălțămintea confortabile și potrivite pentru vreme sunt esențiale.
  10. Lipsa planificării: Festivalurile pot fi copleșitoare, cu mai multe scene și spectacole simultane. Lipsa de planificare poate duce la spectacole ratate și stres inutil. Alocă timp pentru a revizui programul și a-ți planifica ziua în consecință.

Festivalurile de muzică, precum UNTOLD, sunt o sărbătoare a muzicii, comunității și experiențelor împărtășite. Evitând aceste capcane comune, te poți asigura că experiența ta la festival este plină de bucurie, muzică și amintiri de neuitat. Așadar, împachetează-ți esențialele, respectă locația și ceilalți participanți la festival și pregătește-te pentru o călătorie muzicală incredibilă!

UNTOLD 2023 transformă Clujul în cea mai sigură zonă publică din România:Lasă un răspuns

Site creat de