Timp liber, Important

Kit pentru festivaluri | 10 lucruri musai de luat cu tine

Electric Castle este primul festival de muzică din România care va avea o scenă 100% ECO

A venit și mult așteptata perioadă a celor mai tari festivaluri din România.

Organizatorii  se întrec în a aduce sute de artiști, pregătesc zeci de activități pentru toată lumea, chiar și pentru copii.

Festivalurile sunt cele mai bune momente pentru a te relaxa, a te detașa de probleme și a petrece momente faine alături de cei dragi. Înainte să ajungi la destinație verifică puțin postările organizatorilor de pe Facebook sau de pe site-ul festivalului pentru că de obicei este un regulament.

Noi totuși ne-am gândit să te ajutăm cu o listă cu cele mai importante lucruri pe care nu le poți uita acasă și care îți sunt de folos:

  1. Cort

Dacă preferi campingul ai nevoie de un cort rezistent, mai ales dacă vine o ploaie zdravănă. Poți să incluzi fie o saltea sau un sac de dormit și o pătură în funcție de zona unde va avea loc festivalul.

  1. Pelerină sau geacă impermeabilă

”Dacă nu e ploaie, nu e festival.”, cel puțin așa zic unii festivalieri așa că pune în bagajul tău o pelerină sau o geacă în cazul în care vremea poate fi capricioasă.

  1. Încălțăminte pentru ploaie

Ca să fie pachetul complet pe lângă pelerină musai să pui cu tine o pereche de bocanci sau cizme de cauciuc. Nu-ți face griji că arăți ciudat sau că nu se potrivește cu outfit-ul tău, dimpotrivă, e un must-have.

  1. Produse de igienă personală

Nu uita de șervețele umede sau hârtie igienică chiar dacă ești aproape de locuri de unde le poți achiziționa. Better safe than sorry!

  1. Baterie externă

De obicei, organizatorii au un stand unde îți pot încărca telefonul, dar mai bine să ai și o baterie externă. Așa poți să îți încarci telefonul și nu riști să pierzi cele mai tari momente de la concerte.

  1. Bani

Chiar dacă ai prieteni de treabă care te pot împrumuta oricând ca să nu rămâi în pană fă-ți un calcul și ia cu tine o anumită sumă de bani. Nu e recomandat să avem sume mari de bani la noi, dar putem găsi o soluție pentru a ne feri de un eventual furt. ??

  1. Rucsac / Ghiozdan

Dacă nu stai în zona de camping și vii cu ghiozdan ar fi bine să verifici dacă ai voie. Din motive de securitate organizatorii s-ar putea să permită intrarea cu un ghiozdan sau rucsac de mici dimensiuni.

  1. Borsetă

Borseta este încă un must-have și nu trebuie să lipsească din ținuta unui festivalier. Este destul de practică pentru că ai la îndemână cele mai necesare obiecte: telefon, bani și țigări.

  1. Selfie-stick

Recomand să consulți regulamentul pentru a vedea dacă ai voie cu selfie stick, dar, în general, nu se află pe lista obiectelor interzise. Așa că include-l în kitul tău de festivalier pentru a face niște poze super faine.

  1. Voie bună

Ultimul ingredient pentru un festival de neuitat este starea ta de dispoziție. Musai să fii gata de distracție alături de prieteni sau familie așa că uită de toate problemele și treci în PARTY MOOD: ON.

Așa că fă-ți un calcul, vezi cum stai cu bugetul și cu zilele de concediu și hai la festival!

Pregătește-te pentru Electric Castle 9: Ghidul complet pentru festivalieriSite creat de