Din Oras, Important

13 noi zboruri de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca, din 1 martie 2021

avio blue air

Blue Air devansează cu o lună reluarea zborurilor internaționale de la Cluj Napoca, prevăzută inițial pentru sfârșitul lunii martie, pentru a răspunde cererii în creștere înregistrate pentru această destinatie.

Începând cu 1 martie 2021, Blue Air va introduce 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinații-cheie din Europa.

Începând cu 1 martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinații-cheie din Europa de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj Napoca.

Noile destinații care vor fi operate de la Cluj sunt: ​​Amsterdam, Barcelona, ​​Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma și Stuttgart.

Totodată, Blue Air anunță că toate zborurile cu destinatia Londra vor avea ca aeroport de destinatie London Heathrow, iar toate zborurile cu destinatia Paris vor avea ca aeroport de destinatie Charles de Gaulle.

În cadrul strategiei de poziționare ca prima opțiune de transport aerian ultra low-cost pentru români, Blue Air mizează pe extinderea rețelei de rute directe și de conexiune și pe adaptarea rapidă la cererea și profilul piețelor locale.

Noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât și pentru business.Lasă un răspuns

Site creat de