Studentie, Liceu

130 de liceeni găzduiți de Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca în cadrul proiectului „Creatori de Viitor – Champions United”

creatori de viitor cluj

130 de liceeni cu performanțe școlare din România și Republica Moldova, sunt găzduiți de Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca în cadrul proiectului Creatori de Viitor – Champions United”.

În perioada 23 – 29 iulie , Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca este partener în unul dintre cele mai importante evenimente destinate liceenilor cu performanțe deosebite, „Creatori de Viitor – Champions United”.

Proiectul, aflat la cea de-a treia ediție, reunește 130 de elevi de liceu cu performanțe deosebite în educație, cultură, sport și voluntariat.

Cei 130 de participanți din România și Republica Moldova sunt medaliați la olimpiade naționale și internaționale la diverse discipline școlare, câștigători de concursuri în domeniul creației artistice, campioni naționali la diverse discipline sportive, precum și elevi cu implicare deosebită în voluntariat și în proiecte extrașcolare.

În cele șapte zile ale proiectului, elevii vor avea parte de multe sesiuni interactive, activități practice, și competiții.

În cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, participanții vor asista la o sesiune demonstrativă a echipei de studenți SDC (Seismic Design Competition) și vor vizita o parte din laboratoarele cu echipamente performante ale universității.Lasă un răspuns

Site creat de