Important, Din Oras

18 noi autobuze electrice vor fi achiziționate pentru Cluj-Napoca, Florești, Baciu și Apahida

autobuz electric CTP Cluj

18 noi autobuze electrice vor fi achiziționate pentru Cluj-Napoca, Florești, Baciu și Apahida.

Municipiul Cluj-Napoca, în parteneriat cu primăria comunei Florești, va achiziționa 18 autobuze electrice de 18 metri, 18 stații de încărcare standard pentru autobaza de transport public și 6 stații de încărcare rapidă pe traseul autobuzelor electrice.

Banii provin din PNRR, componenta C10 – Fondul Local.

În ședința Consiliului local din 26 aprilie, Consilierii locali au aprobat acordul dintre Municipiul Cluj-Napoca și Florești în vederea implementării proiectului „Dezvoltarea sistemului de transport public ecologic prin achiziționarea de autobuze electrice și stații de încărcare” prin intermediul componentei C10 – Fondul Local din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Prin Planul de Mobilitate Urbană Durabilă și prin Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană municipalitatea urmărește dezvoltarea mobilității intermodale.

Achiziționarea de mijloace de transport ecologice, nepoluante, precum și implementarea de politici publice menite să încurajeze utilizarea transportului în comun contribuie la creșterea calității vieții cetățenilor și la construirea unui mediu urban atractiv și sustenabil.Lasă un răspuns

Site creat de