Sport

7 mituri legate de utilizarea unei trotinete electrice

7 mituri legate de utilizarea unei trotinete electrice

Ca pasionați, poate fi un pic descurajant să tot auzim mituri și zvonuri false care zboară în jurul trotinetelor electrice. De la afirmații absurde, cum ar fi că „trotinetele electrice sunt doar pentru băieți”, până la concepții greșite, cum ar fi „trotinetele electrice nu sunt sigure”, este timpul să vă liniștim aceste gânduri greșite.

Mit: Trotinetele electrice sunt doar pentru băieți

De multe ori, poate părea că majoritatea navetiștilor care folosesc o trotinetă electrică sunt bărbați – dar asta nu înseamnă că alte persoane nu le pot folosi. La fel ca în cazul oricărui mod de transport, trotinetele electrice nu sunt limitate de gen.

Deci, indiferent de sexul cu care vă identificați, vă puteți bucura de toate avantajele incredibile ale deținerii unei trotinete electrice. De la confort la distracție și ușurință în utilizare, există nenumărate motive pentru care o trotineta electrica de pe Emag ar putea fi achiziția perfectă pentru dvs.

Mit: Trotinetele electrice nu sunt sigure

Din păcate, acest mit POATE fi adevărat – în funcție de locul în care vă cumpărați trotineta dvs. electrică. De exemplu, importurile vândute online vă oferă, de obicei, un preț mai mic prin compromiterea siguranței și durabilității trotinetei. De aceea, este important să alegeți un brand și un retailer online de încredere.

Mit: Trotinetele electrice nu sunt comode

Încă o dată, producătorul și modelul ales vor juca un rol important în determinarea confortului călătoriei. Așadar, alegeți numai branduri de încredere și ar trebui să fiți mult mai confortabil.

Pentru un confort maxim atunci când călătoriți, este esențial să aveți suspensii decente. De aceea, vă recomandăm să citiți recenzii online și să căutați modele de trotinete electrice care sunt foarte apreciate pentru suspensia din față și spate.

Confortul poate continua și la ieșirea de pe trotuar, cu modele special concepute pentru terenuri off-road. Aceste tipuri de trotinete electrice au anvelopele speciale, ce sunt menite să reziste la șocuri și impact, care vă vor face călătoria mult mai stabilă.

Mit: Trotinetele electrice sunt dificile de utilizat

Deși trotinetele electrice pot fi copleșitoare la început, utilizarea lor este extrem de ușoară. Pur și simplu așezați trotineta pe trotuar, ridicați suportul, așezați un picior pe placă, apoi celălalt și porniți cu un pic de accelerație, rotire și frâne.

Dacă trotineta dvs. are cerințe suplimentare de călătorie, asigurați-vă, desigur, că sunteți complet echipat cu cunoștințele corecte înainte de a ieși pe drum. În plus, există o grămadă de videoclipuri și tutoriale online, care pot face lucrurile foarte clare pentru orice începător.

Mit: Trotinetele electrice sunt prea grele

Greutatea trotinetei dvs. electric va varia foarte mult în funcție de model. De exemplu, unele modele cântăresc aproximativ 21,4 kg, în timp ce altele au aproximativ 65 kg. Este o diferență masivă, care înseamnă că unele trotinete nu vor fi ușor de transportat, în timp ce altele sunt concepute pentru a încăpea la bordul unui mijloc de transport public.

Dacă naveta dvs. cu trotineta implică un autobuz sau un tren, o trotinetă ușoară de 18 kg, cu o capacitate de pliere, este o opțiune perfectă.

Mit: Bateriile unei trotinete electrice nu rezistă destul

Având în vedere că majoritatea trotinetelor au o autonomie testată de 30-60 km, atunci când sunt încărcate complet, este corect să spunem că acest mit este fals.

Pentru a nu fi induși în eroare de autonomia declarată de producătorul unei trotinete, este util să vă gândiți la ce este realist. De obicei, cu cât „dimensiunea bateriei” este mai mare măsurată în Ah (ampere per oră), cu atât autonomia va fi mai mare. Dacă Ah este mic, dar autonomia este destul de mare, este posibil ca specificațiile să nu ofere o estimare a „lumii reale” – ci, în schimb, ceea ce poate fi denumit „specificații din fabrică”.

Pentru a vă asigura că primiți ceea ce promite, cel mai bine este să urmăriți câteva video-uri pe YouTube și să citiți câteva recenzii detaliate despre trotinetă online.

Mit: Trotinetele electrice nu pot urca dealurile

Este destul de corect ca oamenii să aibă unele îndoieli cu privire la faptul dacă o trotinetă electrică va putea sau nu să urce un deal. Și, în timp ce unele modele cu consum redus de energie ar putea să nu se descurce în această privință, există trotinete electrice care sunt create special pentru a aborda dealurile.Site creat de