De Vazut, Important

5 locuri din Cluj-Napoca de unde poți cumpăra suveniruri și cadouri pentru familie sau prieteni

5 locuri din Cluj-Napoca de unde poți cumpăra suveniruri și cadouri pentru familie sau prieteni

Cluj-Napoca poate fi un adevărat tezaur pentru cei în căutarea de suveniruri și cadouri unice. Fie că sunteți în căutarea unui obiect de artizanat tradițional sau a unei piese de artă contemporană, orașul oferă o multitudine de opțiuni.

Iată 5 locuri din Cluj-Napoca unde puteți găsi cadoul perfect pentru familie sau prieteni:

  1. Piața Avram Iancu: Situată în centrul orașului, Piața Avram Iancu este un loc ideal pentru a cumpăra suveniruri. Asociaţia Meşterilor Populari Clujeni organizează, în mod regulat, în această piaţă o mulţime de târguri unde veți găsi o varietate de standuri care vând produse locale, de la ceramică tradițională la bijuterii lucrate manual.
  2. Oserul sau Piața de Vechituri: Această piață este cunoscută pentru piața sa de vechituri, unde puteți găsi o multitudine de obiecte unice, de la antichități la bijuterii vintage.
  3. Centrul de Cultură Urbană Casino: Acest centru cultural găzduiește o serie de evenimente și expoziții, dar are și un magazin de suveniruri unde puteți cumpăra produse unice, de la cărți la obiecte de artă contemporană.
  4. Iulius Mall: Dacă preferați un mediu mai modern, Iulius Mall este locul perfect. Aici sunt organizate frecvent târguri şi expoziţii cu produse hand-made şi tradiţionale
  5. Magazinele de stradă din centrul Clujului: Aceste magazine pot fi un paradis pentru iubitorii de artă populară. La o plimbare prin centrul Clujului, veți găsi o gamă largă de produse, de la costume populare la obiecte de artizanat, realizate chiar și de meșteri locali.

Indiferent de locul în care alegeți să cumpărați suveniruri în Cluj-Napoca, veți descoperi cu siguranță ceva special care să vă amintească de vizita dumneavoastră în acest oraș. Nu uitați să negociați prețurile și să vă bucurați de experiența de cumpărături!

sursa foto: Asociatia Mesterilor Populari ClujeniSite creat de