Din Oras

Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj

Iulius Mall Cluj este unul dintre cele mai mari şi mai moderne centre comerciale din România, situat în inima oraşului Cluj-Napoca. Cu o gamă variată de magazine, restaurante şi divertisment, Iulius Mall este locul perfect pentru a face cumpărături, a te distra şi a te relaxa.

Iulius Mall Cluj găzduieşte peste 200 de magazine şi restaurante, inclusiv branduri naţionale şi internaţionale renumite. De asemenea, mall-ul oferă o gamă largă de opţiuni de divertisment, inclusiv cinema, bowling şi patinoar. Astfel, indiferent dacă eşti interesat de modă, tehnologie sau divertisment, vei găsi ceea ce cauţi la Iulius Mall Cluj.

În plus, Iulius Mall se mândreşte cu facilităţi moderne şi confortabile, precum şi o atmosferă prietenoasă şi relaxanta. Mall-ul oferă locuri de parcare suficiente, precum şi servicii de consiliere şi informaţii pentru a te ajuta să găseşti magazinele şi restaurantele dorite.

În concluzie, dacă eşti în Cluj-Napoca şi vrei să faci cumpărături, să te distrezi şi să te relaxezi, atunci Iulius Mall Cluj este locul potrivit. Cu o gamă variată de magazine, restaurante şi divertisment, mall-ul este o alegere ideală pentru întreaga familie.

Date de contact:

Email: cinfo.cj@iuliusmall.com

Tel.: 0264/206.424 – 0264/206.425

Fax: 0264/206.426

Adresa: str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53B, Cluj-Napoca

Program: Luni-Duminca: 10:00 – 22:00Site creat de