Timp liber, Important

Eveniment la Cluj pentru părinți, copii și bebeluși: Baby Yoga in the Park

Baby Yoga in the Park

Copii și părinți, vi se pregătește ceva! Distracție și bucurie cu tehnici și practici de instruire combinate armonios cu muzică, fitness și dans, totul într-o atmosferă plină de veselie, zâmbete, îmbrățișări și baloane aruncate spre cer. 

Pe scurt, un mix foarte util și benefic de tehnici de training pentru părinți și bebeluși sub forma unui show cu eșarfe, stegulețe, baloane, surprize și cadouri, care vor face deliciul celor mici.

Baby Yoga in the Park va avea loc la Cluj duminică, 4 iunie, în Iulius Park și e dedicat familiei: bebeluși, copii, părinți, bunici (și nu numai). Intrarea este liberă.

Evenimentul încurajează stilul de viață sănătos, sportul, educația și legătura specială dintre copii și familiile lor.

Show-ul va fi susținut de Mirela Buzilă, trainer autorizat Baby Yoga, certificat în Marea Britanie de către Academia „To Baby and Beyond” și de Asociația Terapeuților Complementari din Europa. Accesul este gratuit.

Joaca terapeutică

„Baby Yoga pare o joacă, pare un moment trecător în care mama, tata și bebe sunt prezenți într-o clipă de relaxare. Dar Baby Yoga este mai mult de atât: este conectare, iubire, responsabilitate și mișcare. Este coordonare a simțurilor pentru a-l ajuta pe bebeluș sau pe copil să aibă mișcări fluide și conștiente cu scopul de a-i întări musculatura și de a-i aduce o stare de bine.

Baby Yoga aduce alinare celor micuți în probleme precum colici, dureri de dinți sau dureri asociate cu puseele de creștere prin eliberarea de oxitocină, care întreține procesul alăptării, foarte importantă în ameliorarea anxietății și a depresiei post partum.

Bebelușii nu au nevoie de izolare, din contră, socializarea este foarte bună pentru ei, este esențială dezvoltării inteligenței emoționale, afective și cognitive.

S-a dovedit că terapiile skin-to-skin și prezența părintelui îi ajută pe cei doi să-și regleze nivelul de stres și să stimuleze hipotalamusul să producă oxitocina. Această substanță este implicată în producerea de endorfine – hormonul responsabil de fericire și stare de bine.

Baby Yoga ajută și părintele să fie mai liniștit, mai calm, mai conștient de răspunsul său la nevoile bebelușului. Abia aștept să ne vedem în iunie, cu cât mai mulți copii și părinți”, spune Mirela Buzilă, trainer autorizat Baby Yoga.

Evenimentul are loc la Cluj duminică, 4 iunie, între orele 16:00-17:30. În deschidere va avea loc un concert live de muzică clasică și modernă cu cvartetul Noblesse. Un eveniment similar va avea loc și la București, în 1 iunie.

Sunt așteptați atât copii mici și mari, cât și bebeluși, părinți sau persoane care vor să se bucure de inocența copilăriei, muzică și distracție în aer liber. 

Intrarea este liberă. Detalii despre evenimentul de la Cluj găsiți aici: https://www.facebook.com/events/567381015480863.Site creat de