Din Zona

Vivo Cluj

Vivo Cluj

Vivo Cluj este un centru comercial situat între Cluj-Napoca şi Floreşti. Acesta oferă o gamă largă de magazine și servicii, de la haine și încălțăminte la restaurante și divertisment. Vivo Cluj este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zonă și oferă o experiență de shopping plăcută pentru toată lumea.

În interiorul mall-ului, vei găsi o mulțime de magazine de top, cum ar fi H&M, Zara și C&A, care oferă cele mai recente colecții de modă pentru toate vârstele. De asemenea, poți găsi magazine de încălțăminte, bijuterii, electronice și multe altele.

În plus față de magazine, Vivo Cluj oferă o gamă largă de opțiuni de divertisment și alimentație. Puteți găsi un cinema modern unde poți vedea cele mai recente filme, dar și o mulțime de restaurante și cafenele unde poți lua o gustare sau un prânz delicios.

Vivo Cluj organizează frecvent evenimente și activități pentru a-și încânta clienții. Acestea pot include lansări de produse, concursuri și spectacole live. Dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce se întâmplă la Vivo, poți verifica calendarul de evenimente pe site-ul oficial al mall-ului.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui loc pentru a face cumpărături și a te distra în Cluj, Vivo Cluj este alegerea perfectă. Vizitează mall-ul și bucură-te de o zi plină de shopping, divertisment și delicii culinare.

Adresa: Strada Avram Iancu 492-500, Cluj-Napoca

Telefon:

  • +40 364 41 34 23
  • +40 364 41 34 22

Email: cluj-napoca@vivo-shopping.comSite creat de