Din Oras, Important

Iulius Mall Cluj și Iulius Christmas Market vor fi deschise în a doua zi de Crăciun

QuartFest

Au rămas foarte puţine zile până la cea mai așteptată sărbătoare din an, iar forfota din magazine în căutarea celui mai frumos cadou ne-a cuprins pe toţi. Idei pentru daruri deosebite găsești și la Iulius Christmas Market, care reunește sute de produse realizate local, cu multă grijă de către creatori români, extrem de talentați. Însă, după timpul petrecut cu cei dragi în jurul bradului și la masa de Crăciun, ce spui de un vin fiert savurat în aer liber, în prima zi de Crăciun la târgul din Iulius Parc? Sau de un film la Cinema City în ajun? Iulius Mall Cluj te aşteaptă şi în perioada următoare, însă, cu un program special adaptat sărbătorilor.

În Ajunul Crăciunului, magazinele, cafenelele și restaurantele din Iulius Mall Cluj vor funcționa între orele 10.00 – 18.00. Hypermarketul Auchan este deschis în intervalul orar 07.00 – 18.00, iar la Iulius Christmas Market, te poți bucura de atmosfera festivăși poți cumpăra cadouri de la domulce găzduiește Casa Creatorilor IARMAROC, între orele 12.00 – 16.00. Aici,poți să achiziționezi cele mai delicate de obiecte. Vei descoperi atât produse realizate din ceramică, lemn, cât și lumânări parfumate, bijuterii, obiecte de papetărie, jucării și îmbrăcăminte pentru copii, dar și alimente și băuturi, pe care le poți pune pe masa de Crăciun.

De altfel, la Iulius Christmas Market găsești și zăpadă, iar trupa clujeană Hayex Fusion închide seria concertelor pe scena din Iulius Parc pe 22 decembrie, ora 18:00. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a Iconic Garden. Tot pe 24 decembrie, cele mai noi filme de la Hollywood pot fi vizionate la Cinema City, de la ora 10:30 până la ora 16:00.

În prima zi de Crăciun, cu toții vom petrece mai mult timp împreună cu familia, astfel că Iulius Mall Cluj și Iulius Christmas Market vor fi închise. De pe 26 decembrie, programul revine la normal.

Pe 31 decembrie ne pregătim de petrecere, Iulius Mall Cluj fiind deschis doar până la ora 18.00. Hypermarket-ul Auchan este deschis de la 07.00 până la 18.00, iar Iulius Christmas Market între 12.00 și 16.00. De asemenea, poți să te relaxezi cu un film bun la Cinema City, care te aşteaptă în intervalul orar 10:30 – 16:00.

Pe 1 ianuarie 2023, ne încărcăm bateriile pentru un an nou plin de reușite pe toate planurile, iar de pe 2 ianuarie programul revine la normal la Iulius Mall Cluj.

Ca să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în Iulius Mall Cluj urmărește-ne pe Facebook, dar și pe site-ul www.cluj.iuliusmall.com.Lasă un răspuns

Site creat de