Studentie, Important

Admitere 2016 la Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca: 3200 de locuri la buget

universitatea tehnica cluj napoca

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca oferă viitorilor studenți pentru admiterea 2016, 3200 de locuri la buget pentru învățământul de licență și 2300 de locuri cu taxă. 

Cele 12 facultăți al universității, între care 9 la Cluj-Napoca și 3 la Baia-Mare, cu extensii universitare în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău, pun la dispoziția viitorilor studenți 99 de programe de studii de licență, în limba română, precum și în limbile engleză și germană.

Concursul de admitere va consta în examen scris și /sau probe de aptitudini pentru unele facultăți  iar pentru altele, concursul va fi, la alegere, funcție de media examenului de bacalaureat sau,  media între nota obținută la bacalaureat la una dintre disciplinele matematică, informatică, fizică, chimie, economie și media la examenul de bacalaureat.

Înscrierile vor începe în 18 iulie și se vor încheia în 22 iulie pentru facultățile cu probe scrise, respectiv în 25 iulie pentru facultățile care organizează concurs de dosare.

Informații legate de calendare, probe de concurs, număr de locuri pe specializări, se găsesc la adresa http://www.utcluj.ro/admitere/licenta/.

Pentru cei care au absolvit deja studiile de licență, Universitatea Tehnică din Cluj – Napoca oferă un număr de 1900 de locuri la buget și 1944 de locuri cu taxă la cele 103 programe de studii. Înscrierile la studiile de masterat se vor desfășura în perioada 11 iulie – 25 iulie 2016.

Detalii și informații legate de concurs se regăsesc la adresa

http://www.utcluj.ro/admitere/master/.

admitere universitatea tehnica clujLasă un răspuns

Site creat de