Studentie, Important

Admitere 2018 la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca | Au fost scoase aproape 5000 de locuri la nivel licenţă

admitere 2019 universitatea tehnica cluj

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) oferă viitorilor studenți pentru admiterea, 4937 de locuri la învățământul de licență, dintre care 3320 la buget și 1617 locuri la taxă.

Cele 12 facultăți ale Universității Tehnice, între care 9 la Cluj-Napoca și 3 la Baia Mare, cu extensii universitare în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău, pun la dispoziția viitorilor studenți 96 programe de licență, 109 programe de masterat și 14 domenii de studii doctorale.

Concursul de admitere va consta în examen scris, și/sau probe de aptitudini pentru unele facultăți, iar pentru altele concursul va fi la alegere, în funcție de media examenului de la  bacalaureat sau, media între nota obținută la bacalaureat la una dintre disciplinele matematică, informatică, fizică, chimie, economie și media la examenul de bacalaureat.

Perioada de înscriere și de desfășurare a concursului de admitere la studii de licență pentru sesiunea de vară, este 10 iulie – 30 iulie 2018. Înscrierile se pot face în Cluj- Napoca, la Centrul Universitar Nord Baia Mare și în localitățile unde UTCN are extensii universitare.

Informații legate de calendare, probe de concurs, numărul de locuri pe specializări, se regăsesc la adresa : https://www.utcluj.ro/admitere/licenta/.

Pentru cei care au absolvit studiile de licență, Universitatea Tehnică din Cluj- Napoca oferă un număr de 2745 de locuri la masterat, dintre care 2000 la buget  și 745 de locuri cu taxă.

Detalii și informații legate de înscriere  se găsesc la adresa: https://www.utcluj.ro/admitere/master/.Lasă un răspuns

Site creat de