Din Oras

Aeroport Cluj

aeroport cluj

Aeroport Cluj este unul dintre cele mai importante aeroporturi din România, situat în orașul Cluj-Napoca, în regiunea Transilvaniei.

Aeroportul a început să funcționeze în anul 1971 și de atunci a devenit un hub important pentru transportul aerian din regiune.

În ultimii ani, aeroportul a trecut printr-un proces de modernizare și oferă acum servicii de înaltă calitate pasagerilor săi.

Pe lângă zborurile interne și internaționale, Aeroportuk Cluj oferă și servicii de închiriere mașini, parcare și cazare în apropiere. În terminalul principal, pasagerii pot găsi o zonă de shopping cu magazine și restaurante, precum și un centru de afaceri pentru cei care au nevoie de un spațiu de lucru.

Aeroportul Cluj este o opțiune ideală pentru cei care călătoresc în regiunea Transilvaniei și doresc să ajungă rapid la destinația lor. De asemenea, aeroportul este bine conectat cu alte orașe din țară și din străinătate prin intermediul zborurilor sale regulate.

Dacă sunteți în căutarea unui aeroport cu servicii de calitate și acces facil la destinațiile dorite, Aeroport Cluj este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Vă invităm să accesați site-ul oficial pentru mai multe informații despre zborurile disponibile și serviciile oferite de aeroport și să îl urmăriți pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Adresa: Strada Traian Vuia 149-151, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 307 500

Website Aeroportul Cluj: https://www.airportcluj.ro/Site creat de