Din Oras

AJOFM Cluj

AJOFM Cluj

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în județul Cluj, AJOFM Cluj vă poate pune la dispoziţie o listă cu locuri de muncă valabile în judeţ.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj oferă o gamă largă de servicii pentru persoanele care doresc să-și găsească un loc de muncă.

Agenţia judeţeana asigura, potrivit legii, implementarea măsurilor de prevenire a şomajului,a măsurilor de stimulare a ocupării forţei de muncă,protecţia socială a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizează şi realizează activitatea de ocupare şi de formare profesională a forţei de muncă.

Realizează organizarea şi coordonarea la nivel judeţean, a activităţilor de ocupare a forţei de muncă şi de protecţie socială a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Printre serviciile oferite de AJOFM Cluj se numără consiliere pentru orientarea profesională, medierea între angajatori și angajați și oferirea de informații despre oportunitățile de angajare din județul Cluj. De asemenea,

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj oferă servicii de formare profesională pentru cei care doresc să-și îmbunătățească abilitățile sau să-și schimbe cariera.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în județul Cluj, nu ezitați să contactați AJOFM Cluj. Cu ajutorul experților săi și al serviciilor de calitate pe care le oferă, veți putea găsi rapid un loc de muncă potrivit pentru dvs.

Adresa: Strada George Coșbuc 2, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 596 923Lasă un răspuns

Site creat de