Studentie

Ambivalent – Expoziţie de artă a studenţilor USAMV Cluj-Napoca

expozitie ambivalent

Din cele mai vechi timpuri Arta și Medicina au fost două domenii care s-au completat și îmbinat armonios. Acum este rândul studenților din USAMV CN să vă încânte cu creativitatea, originalitatea și talentul lor. Departamentul cultural-stiintific al ASMV (Asociatia Studentiilor Medicinisti Veterinari), coordonat de Iulia Cimpoies si Ioana Geană, a organizat anul trecut prima editie a expozitiei de arta a studentilor din dorinta de a promova studentii Facultatii de Medicina Veterinara.

Evenimentul a fost foarte bine primit, iar in acest an vor fi prezenti peste 24 de expozanti din toata universitatea care doresc ca prin lucrarile lor sa ilustreze conceptul de om multilateral.

Vor fi expuse lucrari de pictura, ilustratie, grafica , fotografie si un element nou: poezie sub forma de colaj si poster.

„Vă așteptăm cu drag, miercuri 20 aprilie, în Holul Bibliotecii USAMV, ora 16:00, la vernisajul Expoziției de Artă a Studenților din USAMV CN” transmit organizatorii.

Vor fi prezenți invitați speciali și va fi organizată o tombolă cu ajutorul sponsorului principal REMBRANDT ART CENTER.Lasă un răspuns

Site creat de