Politic

Ambulanțe noi la Cluj, cu ajutorul fondurilor europene

greva ambulanta cluj

500 de ambulanțe de diferite tipuri urmează să fie achiziționate, iar o parte vor ajunge și la Cluj până la finalul anului, în cadrul unui proiect european finanțat cu peste 390 de milioane de lei.

Contractul cadru prevede că un total de 1.309 ambulanţe de tip A, B şi C urmează să fie livrate (935 ambulanţe de urgenţă tip B, din care 600 destinate serviciilor de ambulanţă şi 335 SMURD; 132 ambulanţe de urgenţă tip C, din care 81 destinate serviciilor de ambulanţă şi 51 destinate SMURD; şi 242 ambulanţe de transport de tip A destinate serviciilor de ambulanţă).

Aproximativ 500 de ambulanţe vor fi livrate Serviciilor de Ambulanţă şi SMURD până la sfârşitul anului, urmând ca acest demers să continue şi anul viitor începând cu luna ianuarie.

În cadrul acestui apel au fost depuse proiecte cu o valoare nerambursabilă de 391.232.199 lei pentru achiziționarea următoarelor tipuri de ambulanțe, distribuite în cele șapte regiuni eligibile (Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest, Nord-Est, Centru).

INTERVIU Adrian Negrean. Cum arată o zi din viaţa unui voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului ClujLasă un răspuns

Site creat de