De Vazut, Important

Angajări masive la ISU Cluj prin încadrare directă: 75 de posturi vacante

isu cluj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj scoate la concurs, prin încadrare directă, 75 de posturi.

Mai exact, este vorba de 22 de poziții subofițer – conducător auto pentru autospecialele unității ISU Cluj. Drept urmare, postul se adresează candidaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani, care au promovat Bacalaureatul și dețin permis auto categoriile B și C. Aceștia vor susține probă practică pentru evaluarea aptitudinilor și abilităților de a conduce un autovehicul din categoria N2 și/sau N3 pe un drum public destinat transportului rutier, în care trebuie să execute itemii prevăzuți în baremul stabilit de comisia de concurs. Ulterior, candidații vor susține și un examen scris, iar dosarele de recrutare se pot depune în format electronic la adresa isu_cluj@cj.e-adm.ro până în data de 13.07.2022 la ora 15:00.

Totodată, tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani se pot înscrie pentru unul din cele 47 de posturi de soldat profesionist scoase la concurs. Candidații vor susține două probe practice, “Urcarea pe scară” și “Deplasarea în subsol întunecat” și le va fi evaluată performanța fizică. Cei care obțin cel mai bun timp, vor fi declarați câștigători. Depunerea dosarelor se face tot electronic, în funcție de Detașamentul ales de candidați, până în data de 20.07.2022 la ora 16:00.

În altă ordine de idei, au fost scoase la concus posturi și în structurile suport ale inspectoratului. Mai exact, sunt disponibile două poziții de ofițer I în cadrul Inspecției de Prevenire, o poziție de ofițer specialist II în cadrul Serviciului de Comunicații și Tehnologia Informației și una în cadrul Compartimentului Securitate – Componenta de Securitate pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor. În aceste cazuri, sunt necesare studii superioare de specialitate, în funcție de fiecare poziție.

Au fost scoase la concurs două posturi de subofițer în cadrul Compartimentului de Resurse Umane, respectiv în cadrul Centrului Operațional – Compartimentul Analiză, Evaluare și Coordonare Intervenție.

„În final, le recomandăm celor interesați de posturile scoase la concurs de unitatea noastră să verifice cu maximă atenție toate informațiile publicate pe site-ul www.isucj.ro, la secțiunea carieră„, a transmis ISU Cluj.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de