Din Oras

ISU Cluj

isu cluj

ISU Cluj este Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Cluj-Napoca, România, care are ca principală responsabilitate protejarea vieții, bunurilor și mediului înconjurător în situații de urgență. Inspectoratul este compus din mai multe echipaje de intervenție, inclusiv pompieri și medici, care sunt pregătiți să intervină în cazuri de incendii, accidente rutiere, inundații sau alte situații de urgență.

ISU Cluj are o lungă istorie de servicii de înaltă calitate în regiune și a reușit să salveze numeroase vieți și să protejeze bunurile comunității. Echipajele de intervenție sunt bine antrenate și echipate pentru a face față oricărei situații, indiferent de cât de periculoasă ar fi.

În plus, ISU Cluj se implică activ în prevenirea situațiilor de urgență prin programele sale de educare și conștientizare a comunității. Inspectoratul organizează periodic activități de informare și demonstrații pentru a încuraja oamenii să ia măsuri de protecție în caz de urgență și să știe cum să reacționeze în cazul unui accident.

Dacă locuiți în Cluj-Napoca sau în împrejurimi și doriți să vă protejați familia și bunurile în caz de urgență, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj este aici să vă ajute. Vă invităm să accesați site-ul oficial pentru mai multe informații despre serviciile pe care le oferă ISU Cluj și să îi urmăriți activitatea pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Mulțumim echipajelor de intervenție pentru serviciile lor!

Adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989 69-71, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 591 255Site creat de