Din Oras

SAJ Cluj

SAJ Cluj

SAJ Cluj, Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj, este o instituție vitală pentru siguranța și binele comunității din Cluj. Cu o flotă modernă de ambulanțe și personal medical bine instruit, SAJ Cluj se asigură că oricine are nevoie de asistență medicală de urgență primește atenția de care are nevoie.

Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj a fost înființat în anul 1994 și de atunci a crescut constant, devenind una dintre cele mai bine echipate instituții de acest gen din țară. În prezent, Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj are o flotă de 20 de ambulanțe și o echipă de peste 100 de medici, asistente medicale și personal suport dedicați.

Serviciul de Ambulanță al județului Cluj, este format din 6 stații și substații de salvare amplasate în orașele Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Dej, Gherla, Huedin și Turda.

Fie că aveți nevoie de asistență medicală în caz de urgență, fie că doriți să faceți o donație sau să aflați mai multe despre activitatea SAJ Cluj, puteți accesa site-ul serviciului la adresa www.sajcluj.ro. Aici puteți găsi informații despre serviciile oferite, despre personalul instituției și despre cum puteți deveni voluntar sau donor.

Nu ezitați să contactați SAJ Cluj dacă aveți nevoie de asistență medicală de urgență sau dacă doriți să faceți o donație și să sprijiniți acest serviciu vital pentru comunitate.

Adresa: Strada Horea Nr.55, Cluj-Napoca 

Telefon: 0264 407 000Lasă un răspuns

Site creat de