Important, IT, Studentie

Aplicaţia WakeZ, dezvoltată de câţiva studenţi ai UMF Cluj, este câştigătoarea competiţiei Innovation Labs 2018

aplicatia wakez a castigat innovation labs 2018

Premiul „Best Product” din cadrul competiţiei Innovation Labs 2018 a fost câştigat de echipa WakeZ, formată din câţiva studenţi ai UMF Cluj.

Aplicaţia WakeZ se adresează oamenilor activi, de orice vârstă, pentru care timpul este preţios şi calitatea vieţii este un vector important. Oamenii cu un program strict şi aglomerat pentru care contează fiecare moment al zilei, care au nevoie de odihnă dar nu pot sacrifica timp, vor observa un beneficiu semnificativ folosing WakeZ.

Mai exact, aplicația îți monitorizează pulsul și determină în ce etapă a somnului ești. Apoi, dă semnal ceasului să vibreze după anumite tipare, pentru a-ți manipula creierul și pentru a-i induce o stare de somn profundă și odihnitoare.

Mai multe despre aplicaţia WakeZ puteţi (re)citi aici într-un interviu acordat de studenţi pentru cluju.ro.

Am avut un mare succes ieri – Best Product Award la Innovation Labs 2018 – WakeZ. Meritul nu este doar al meu, ci al echipei frumoase care a muncit foarte mult pentru asta. Eu doar am ilustrat această muncă în cel mai bun fel în care am putut.

Dar NIMIC nu se putea întâmpla fără ajutor, interes, energie şi susţinere pe care le-am primit din afară echipei. Şi pe oamenii ăştia super faini trebuie să îi cunoaşteţi.

Ziceam astăzi că mă găsesc pe un teren necunoscut şi asta mă face nesigur. Imediat mi-au sărit în ajutor Ion-Gheorghe Petrovai şi Mircea Vădan. Ei ne-au fost alături de la bun început cu sfaturi şi suport, uşi deschise pretutindeni şi fac asta în continuare. Ei sunt FreshBlood.

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca este partenerul nostru de încredere şi ne pune la dispoziţie super resurse, fără care am fi doar nişte tineri cu o idee. Evident, acest parteneriat este catalizat cu brio de ASAIH – Academia Studenţească de Antreprenoriat “Iuliu Hațieganu”. 

Am învăţat de la Ionuţ Tata să nu accept niciodată un refuz şi că mereu există o soluţie în business. Am învăţat să gândesc mai agresiv şi să îmi ating obiectivele.

Când sunt pierdut sau deznădăjduit, Lorena Macnaughtan e mereu acolo să mă inspire şi să mă încurajeze, să îmi pună pe tavă super oportunităţi.” a transmis Zaki Milhem.Lasă un răspuns

Site creat de