Studentie, Important

Aplicaţie pentru iubitorii de animale lansată de trei studente de la Cluj

Aplicaţie pentru iubitorii de animale lansată de trei studente de la Cluj

Trei studente de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca au creat o aplicaţie (Pet Sitters) care vine în ajutorul persoanelor care deţin animale de companie.

Pet-sitting-ul îl putem defini ca un act de a avea grijă de un animal de companie la el acasă în timp ce stăpânul este ocupat cu serviciul sau este plecat în concediu. Am gândit această afacere care implică venirea îngrijitorului în casa animăluțului pentru a putea să-l scoată mai apoi la plimbare sau a se juca cu el în casă. Clientul își descarcă aplicația noastră pe telefonul mobil, completează un formular, se întâlnește cu pet-sitter-ul și stabilesc detaliile.

Vom avea și un sistem de trakking, de urmărire a îngrijitorului, astfel încât proprietarul să știe în orice moment unde este și ce face animalul său de companie. Afacerea noastră are rolul de a veni în ajutorul stăpânilor de animale cărora timpul nu le permite să își scoată la plimbare cățelul sau să își hrănească pisicile acasă deoarece au un job cu un program dificil.

Sunt sigură că o astfel de afacere ar prinde în Cluj-Napoca, unde sunt multe persoane care dețin un animal de companie, dar care și lucrează foarte mult și sunt nevoite să le lase singure acasă. În prima fază am putea îngriji cam 6 animăluțe. Beneficiile pe care le oferă afacerea constau în mai mult timp liber pentru stăpân iar animăluțele vor beneficia de afecțiune și îngrijire de către un personal calificat”, a declarat Daria Barbu, membru al echipei, pentru Mediafax.

foto: facebook.comLasă un răspuns

Site creat de