Studentie, Important

Aproape 4000 de locuri disponibile în căminele Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca

camin utcn cluj observator

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca dispune de un număr de 3982 de locuri de cazare în acest an, repartizate în cele două campusuri din Observator şi Mărăşti.

Taxele de cazare au rămas nemodificate faţă de anul anterior. În camerele modernizate de 4 persoane tariful este 155 lei/persoană, iar în camere modernizate 2 persoane de 220 lei/persoană.

În ambele complexe studenţeşti au fost făcute modernizări, reparaţii la instalaţiile sanitare şi electrice, zugrăveli, parchet, igienizări, deratizări, sisteme de detecţie şi semnalizare incendii.

Camerele sunt dotate cu două sau patru paturi, mobilier (dulapuri, birouri, scaune, etajere), baie proprie cu cabina de duş şi internet gratuit.

Pe fiecare palier există săli de lectură, oficiu pentru gătit dotat cu plita electrică şi instalaţii sanitare, două maşini de spălat pe care studenţii le pot folosi în mod gratuit.

Camerele sunt supravegheate video interior – exterior şi există instalaţii de detecţie şi semnalizare incendiu.

La nivelul campusului s-a reabilitat spălătoria profesională, foarte modernă, la standarde europene cu clima şi tratare aer interior, cu uscătoare de ultima generaţie.

În ambele campusuri s-au reabilitat terenuri de sport sintetice cu nocturnă şi plasa de protecţie. Fiecare campus dispune de bibliotecă şi cantină. De asemenea, fiecare cămin beneficiază de centrală proprie automatizată.Cazarile au inceput ieri, 26 septembrie conform calendarului http://ac.utcluj.ro/anunturi/calendarul-cazarilor-la-camine-240.html.Lasă un răspuns

Site creat de