Studentie

Aproximativ 1000 de studenţi au trecut pragul târgului JobShop de la Cluj

JonShop

În 13-17 martie la Casa de Cultură a Studenților, 24 de companii din domenii tehnice s-au adunat pentru a oferi studenților Universității Tehnice și nu numai, oferte de practică de vară, internship-uri și job-uri.

Totodată, acestea pregătesc studenții prentru primul pas în carieră cu activități precum workshop-uri, prezentări și vizite de companii.

Luni au avut loc workshop-ul de CV-uri si simularea de interviu.

Marti, la prima zi de stand am avut parte de prezența doamnei prorector al Universității Tehnice, Daniela Manea și de reprezentanții companiilor.

Începând cu ora 10, ne-au trecut pragul peste 500 de studenți pe parcursul primei zile, iar în cea de-a doua zi ne-am apropiat de acest număr, așteptând cât mai mulți studenți și absolvenți până la ora 17.

Anul acesta alături de noi au fost FAKRO​, accesa​, E.ON SE​, Schneider Electric​, Porsche​, Altran Romania, ZYNK​, Wayfare​, UMT Software​, ERNI Development Center Romania SRL​, RCS & RDS​, NetMatch​, Banca Transilvania​, Heidelbergcement Romania​, msg systems Romania​, Telenav​, Luminos Labs​, Arrk Research & Development​, Betfair Romania Development​, Bosch Romania​, Accenture Industrial Software Solutions Romania​, Michelin​, Yardi Romania​” au declarat organizatorii pentru cluju.ro.JobShop® este un eveniment organizat de BEST Cluj-Napoca și reuneşte companii renumite, care vor să comunice cu studenţii si absolvenţii interesaţi de oportunităţile de carieră.Lasă un răspuns

Site creat de