Timp liber, Important

Artişti străini la Music Outdoor eXperience (MOX). Organizatorii pregătesc numeroase surprize pentru ediţia cu numărul VI

MOX 2018

Organizatorii festivalului MOX au anunţat un nou val de artişti pentru a VI-a ediţie. Line-up-ul Music Outdoor eXperience 2017 îi va aduce sus pe platoul de la Valea Drăganului, județul Cluj pe Mindscape, Village, Argatu’, romaN, Moș Martin, Dj Shiver, K-LU, Şauce, Blanilla, Danaga, Arme, Dodo, Mad Liquid, Massive Fluo, Dubase, Dex, AHE, Andreea Veder, Tiberiu&Vayda, Waren, NECS, Alex One, Greenblack, N.Ser, Aeminium, Ugly Astronaut, Nihill, Ciakar și Greenie + mulți alții.

În ceea ce privește line-upul, pentru prima oară în 6 ani, dorim să aducem și artiști internaționali. Este vorba de artiști care se potrivesc perfect cu atmosfera pe care am reușit să o creăm în vârf de munte. Pentru că Music Outdoor Experience a crescut cu drum and bass, am decis ca primul artist pe care îl anunțăm să se plieze perfect cu experiența ce e MOX, Mindscape, dj și producător din Ungaria, care a colaborat și a urcat pe scenă cu artiști precum Jade, Coppa, Kryptomedic.” a declarat Marius Bugeac pentru cluju.ro.

mox artisti 2017

Anul acesta ne-am propus să facem ceva nemaipomenit. MOX este un festival cu obiectiv turistic și ne dorim ca prin acest eveniment să promovăm frumusețea montană a țării și o dată cu ea și o parte din tradiții. Anul trecut i-am avut ca invitați pe tinerii din Organizația Zestrea, un grup de studenți care promovează cultura țărănească autentică prin ateliere de creație populară și reconstituire istorică. Vara acesta dorim să ducem partea aceasta ceva mai departe promovând și mâncarea tradițională. Astfel, suntem deja în discuții pentru amenajarea unui punct de mâncare tradițională în incinta festivalului.                

Partea de activități va fi și ea mult mai bogată; dorim să pregătim în jur de 12 activități și ateliere, dar detaliile vor veni o dată cu apropierea evenimentului.” a adaugat Marius.mox 2017

Music Outdoor Experience, un festival ca o excursie cu prietenii la munte, ajunge la cea de-a 6-a ediție vara aceasta. Evenimentul care a pornit de la o zi de naștere la munte a adus împreună 5.000 de participanți în vara anului 2016 sus pe platoul de la Valea Drăganului, județul Cluj.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă pe deal, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică.  Este exact cum spune numele: o experiență.

mox 2016 corturi


Festivalul MOX va avea loc în perioada 27 – 30 iulie 2017, iar biletele Presale au fost puse deja în vânzare, număr limitat, 600 de bucăți.

Bilete pe biletmaster.ro și în locațiile partenere.


MOX 2016 AftermovieLasă un răspuns

Site creat de