Studentie

ASCOR Cluj

ASCOR Cluj

ASCOR Cluj este o asociaţie a studenţilor creştini ortodocşi români din Cluj-Napoca, care îşi propune să ofere sprijin spiritual, academic şi social membrilor săi. Asociaţia a fost înfiinţată de mai bine de 20 de ani şi de atunci a încurajat tinerii din Cluj să-şi trăiască viaţa în conformitate cu învăţăturile Bisericii Ortodoxe Române.

ASCOR Cluj organizează întâlniri săptămânale pentru studenţii creştini ortodocşi din Cluj, în care se discută teme de spiritualitate, se citesc pasaje din Sfânta Scriptură şi se cântă. De asemenea, asociaţia oferă sprijin academic prin intermediul unor grupuri de studiu şi prin organizarea de conferinţe şi sesiuni de pregătire.

ASCOR Cluj îşi încurajează membrii să fie activi în comunitatea lor locală şi oferă sprijin social prin intermediul unor programe de voluntariat şi prin organizarea de evenimente caritabile. Asociaţia colaborează de asemenea cu parohiile din Cluj pentru a sprijini tinerii în drumul lor spre maturitate spirituală.

ASCOR Cluj este un loc unde studenţii creştini ortodocşi din Cluj pot găsi susţinere spirituală, academică şi socială în timpul anilor lor de studiu. Dacă eşti student creştin ortodox din Cluj şi doreşti să te alături asociaţiei, nu ezita să îi contactezi pentru mai multe informaţii.

Telefon: 0753 834 545

Adresa: Hasdeu Student Complex, Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu 45

Site: ascorcluj.roLasă un răspuns

Site creat de