Studentie, Important

Astăzi este Ziua Internațională a Studenților! 10 lucruri pe care le poţi face în Cluj-Napoca

Studenţie Cluj

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului (17 noiebmrie), știm că nu mai ai stare și vrei să te distrezi, să faci ceva nou, ceva de care nu te bucuri în fiecare zi.

Tocmai de aceea, cluju.ro a pregătit pentru tine o listă cu câteva sugestii care îți vor crește nivelul de adrenalină și te vor face să râzi ori să țipi cât poți tu de tare.

Îți place viteza și consideri că te-ai plictisit să șofezi în traficul infernal al orașului? Karturile sunt o idee bună dacă ți-e dor să folosești accelerația la maximum așa că nu mai sta pe gânduri și rezervă-ți locul. Deși tarifele pot să difere în funcție de vârstă sau în funcție de zi (prețurile din timpul săptămânii diferă de cele din timpul weekend-ului), pentru 4 minute vei plăti aproximativ 20 RON, pentru 8 minute vei plăti aproximativ 30 RON iar pentru o jumătate de oră va trebui să achiți aproximativ 85 RON.

karting 1666758 1920

Realitatea Virtuală, o tehnologie nouă care îți oferă posibilitatea de a experimenta o realitate care nu există ci este creată pe calculator, îți poate oferi posibilitatea de a evada din viața de zi cu zi pentru câteva minute. Nu doar că vei simți că trăiești într-o altă lume ci vei putea chiar să joci anumite roluri și să fii unul dintre personajele jocurilor disponibile. În funcție de experiența ta, vei achita pentru o oră între 50 și 90 RON.

virtual reality 1389040 1920

Pentru cei care și-au dorit de mult să cunoască sentimentul pe care îl crează o armă atunci când este folosită într-un poligon de tragere, vești bune! La Cluj ai ocazia să faci acest lucru în poligoanele de tir disponibile, alături de un personal specializat, în condiții de maximă siguranță. Prețurile diferă în funcție de numărul de cartușe însă pentru deținătorii de arme personale prețurile sunt mai reduse. Aceștia au posibilitatea de a închiria o linie de tragere cu aproximativ 75 ROn/ oră. Pentru cei care nu dețin o armă, prețurile se încadrează între 50 RON (10 cartușe) și 150 RON (30 cartușe).

Paintball-ul sau airsoft-ul, jocuri destul de populare în rândul tinerilor, te pot binedispune însă ai nevoie de o echipă bine pregătită pentru a câștiga. Prețurile diferă în funcție de numărul de „gloanțe” (bile). Pentru 100 de bile pentru paintball a trebui să achiți aproximativ 40 RON iar toate acestea va trebui să fie consumate în aproximativ o oră. Pentru 200 de bile și o oră și jumătate timp de joacă vei achita aproximativ 55 RON. În cazul bilelor pentru airsoft prețurile sunt ușor mai ridicate, astfel că pentru 300 de bile/ o oră vei plăti aproximativ 40 RON iar pentru 600 bile/ o oră și jumătate vei plăti aproximativ 70 RON. Anumite cluburi de paintball oferă șansa clienților de a-și allege singuri terenul iar ei vor asigura întreg echipamentul așa că dacă ai reo sugestie și stii o locație foarte bună, nu ezita să o prezinți.

paintball 1449870 1920

Îți plac provocările și nu ești claustrofob? Escape Room-urile îți oferă o experiență foarte interesantă și pe lângă ingeniozitate ai nevoie de o echipă care să știe să colaboreze pentru a ieși cât mai repede din acea încăpere/acele încăperi. Pentru a putea să trăiești o astfel de experiență ai nevoie de minim încă un coechipier sau de alte maxim cinci persoane.Pentru două persoane prețul este de aproximativ 100 RON iar pentru șase persoane, aproximativ 210 lei. Evident, prețurile se schimbă în funcție de numărul de jucători.

Parcurile de aventură îți oferă ocazia să îți petreci timpul în aer liber, să te recreezi și să efectuezi diverse trasee, mai mult sau mai puțin dificile. Pentru două ore de distracție vei achita aproximativ 40 RON.

Pentru aceia dintre voi care-și doresc să se relaxeze pur și simplu ori să înoate, Cluj-Napoca este un oraș în care vei găsi o mulțime de centre SPA. Și în acest caz, prețurile diferă în funcție de foarte multe aspect însă în medie, pentru o zi de acces vei achita între 35 și 60 RON.

Iar dacă nu te-am convins încă să alegi una dintre aceste opțiuni, află că în Cluj mai poți să joci golf, poți să escaladezi pereți speciali pentru iubitorii de alpinism, poți să sari cu parapanta sau să tragic cu arcul.

paraglider 2184969 1920

Atenție! Prețurile diferă de la o locație la alta, în funcție de vârstă (studenții și elevii au de cele mai multe ori reduceri), în funcție de ziua săptămânii (în timpul weekend-ului prețurile sunt mai ridicate) iar dacă este ziua ta de naștere, este foarte probabil să beneficiezi de o reducere extra.

Spor la distracție și relaxare și la mulți ani tuturor studenților din Cluj și de pretutindeni!


photo credit: WePartyLasă un răspuns

Site creat de