Timp liber

Au fost puse în vânzare biletele şi abonamentele la We Love Retro

retro party live cluj 2016

Ești pregătit pentru cel mai mare Retro Party Live din România al anului? A opta ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90.

Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro”.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.

Alături de Bonnie Tyler și Smokie va urca pe scenă și trupa clujeană Semnal M.

Biletele au fost în vânzare pe www.biletmaster.ro.

Abonament:
Standard Early Bird (stoc limitat) 120 lei (față de 185 lei preț întreg)
Golden Early Bird (stoc limitat) 160 lei (față de 210 lei preț întreg)

Bilete We Love Rock Day – 16 Iunie
Standard Early Bird (stoc limitat) 90 lei (față de 130 lei preț întreg)
Golden Early Bird (stoc limitat) 120 lei (față de 180 lei preț întreg)
Diamond Early Bird (stoc limitat) 160 lei (față de 200 lei preț întreg)

Bilete We Love the ’90’s Day – 17 Iunie
Standard Early Bird (stoc limitat) 49 lei (față de 80 lei preț întreg)
Golden Early Bird (stoc limitat) 70 lei (față de 110 lei preț întreg)

Informații pe: www.transylvaniamusicevent.ro sau www.facebook.com/transylvaniamusicevent.

retro party live cluj 2016“Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi <diferiți>, de a oferi publicului un eveniment aparte.Succesul primei ediții de We Love Retro, la care au participat peste 8.000 de persoane, ne-a motivat și ne-a determinat să creștem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro, și nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur și chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live și de atmosfera anilor ‘90. Mă bucur că anul acesta am reușit să aducem din nou la Cluj câțiva dintre cei mai iubiți artiștii retro, fapt pentru care ne-am propus să oferim o experiență extraordinară tuturor celor prezenți, atât prin show-urile artiștilor, dar și prin decor și…alte surprize pe care doar cei prezenți le vor descoperi.” a declarat Iancu Șerbănescu, Project Manager We Love Retro.

Fie că acum ai 40-50 de ani şi îţi vei aduce de aminte, cu nostalgie, de anii adolescentei sau că acum ai 20 de ani şi îţi aminteşti, tot cu nostalgie, cum te duceau părinţii la chefurile cu muzică pe casete ale lui Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban și No Mercy, We Love Retro este evenimentul de la care nu poţi lipsi în luna iunie.

În ediția din 2015 Transylvania Music Events i-a adus la Cluj pe Lou Bega, Captain Jack, Down Low, stabilind un nou record de audiență în Sala Polivalentă, 8.300 de persoane. Anul acesta TME își propune să depășească din nou recordul în cele două zile pline de amintiri.

 

BONNIE TYLER este cunoscută pentru vocea ei distinctiv răgușită, care a rezultat în urma unei operații pentru a îndepărta nodulii vocali la mijlocul anilor ‘70. Tyler s-a remarcat odată cu lansarea albumului ei în 1977, ”World Starts Tonight” și single-urilor „Lost in France” și „More Than a Lover”. Single-ul „It’s a Heartache” a ajuns pe numărul patru în top-urile din Marea Britanie, și numărul trei în top 100 în Statele Unite ale Americii.

În 1980, Tyler s-a aventurat în muzica rock cu compozitorul și producătorul Jim Steinman. El a scris cel mai mare hit lui Tyler „Total Eclipse of the Heart”. Tot Steinman a scris și al doilea mare hit a anilor ’80 a lui Bonnie Tyler, “Holding Out for a Hero”. Ea a avut succes în Europa continentală în anii 1990 cu producătorul german Dieter Bohlen, lansând trei albume. În anul 2003, Tyler a reînregistrat „Total Eclipse of the Heart” împreună cu cântaretul Kareen Antonn. Duetul lor bilingv a depășit topurile franceze.

A câștigat trei nominalizari la Premiile Grammy și trei nominalizari la Brit Award.

Smokie este formația muzicală britanică de muzică rock, activă în perioada anilor 1968-prezent, formată inițial din Chris Norman voce și chitară armonică, Alan Silson la chitară solo, Terry Utley la chitară bas și Pete Spencer la baterie.

În 1975 Smokey au lansat hit-ul ” Changing All the Time” ce a ajuns pe locul trei în Marea Britanie și multe țări europene.

”Living Next Door to Alice” a devenit cel mai mare hit al trupei, în noiembrie 1976, urmată de un succes similar cu melodia „Lay Back in the Arms of Someone”. Smokie acum s-au găsit superstaruri europene, cu turnee sold-out și albume cu milioane de vânzări.

Următoarele două albume, Bright Lights & Back Aleile (1977) și The Montreux Album (1978), au consolidat statutul lor fiind din nou un succes.

E-Type și-a făcut debutul în 1994 cu albumul ”Made in Sweden”. ”Set the World on Fire” a ajuns pe primul loc în toate topurile din Suedia. Alte patru melodii, „Do You Always (Have to Be Alone)”, „This Is the Way” and „Russian Lullaby” și „This Is the Way” au ajuns în topuri în Statele Unite ale Americii și Marea Britanie și au avut un succes deplin în cluburi și în topuri în acea perioadă.

Majoritatea albumelor sunt făcute în colaborare cu cântăreața Nana Hedin a cărei voci o putem auzi aproape în fiecare piesă.

Al treilea album, ”Last Man Standing” a avut parte de cel mai mare succes, fiind vândut în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume. Melodiile ”Angels Crying” și ”Here I go Again” au ajuns pe locul I în Finlanda și Suedia.

Mr. President a fost un grup musical eurodance din Bremen, cunoscut cel mai mult pentru hitul ”Coco Jambo” din 1996. În 1995 au lasant albumul ”Up N’ Away” ce conținea piese precum ”Up N’ Away”, ”I Follow the Sun”, ”4 On the Floor” și ”Gonna Get Along”.

În 1996 Mr. President și-a direcționat sunetul către un stil mai exotic. Noul sunet s-a regăsit prima oară în melodia ”Coco Jambo”, cel mai mare hit al trupei, ce s-a bucurat de succes în țări precum Germania, Austria, Elveția, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, ajungând în top-uri pe toate canalele.

Dr. Alban este un muzician suedez nigerian-născut și producător. Muzica lui poate fi cel mai bine descrisă ca un raggae eurodance, hip-hop, cu un stil de dancehall. A vândut aproximativ 16 milioane de discuri la nivel mondial și este cunoscut pentru hituri precum ”It’s My Life”, “One Love” și ”Africa”.

No Mercy și-au lansat albumul de debut în 1996, ”My Promise”. Albumul a avut succesul a două acreditări  de vânzări de platină, albumul numărându-se în top 5 cele mai bune albume în târi precum Austria, Belgia, Olanda și Elveția.

„Where Do You Go” și „When I Die” s-au bucurat de un success international, urmate mai apoi de hituril „Please Don’t Go” ce a ajuns pe locul 5 în topuri.

Al doilea album, ”More”, a fost lansat în Germania la data de 12 octombrie 1998. Acesta a inclus single-uri, cum ar fi „Hello How Are You”, „More Than a Feeling” și „Tu Amor”. Cu toate că nu a avut un success la fel de mare ca și predecesorul său, acesta a reușit să aibă un succes în Germania, Elveția, Austria, ajungând pe locul 7 și 9 în topuri.


 

Ajuns la a opta ediție, Transylvania Music Event este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din nord-vestul României. Peste 100.000 de oameni au dat viață festivalului în cele șapte ediții precedente la concerte și petreceri în care au urcat pe scenăRudimental, Chicane, Snap, Nana, Ice MC, Loona, Lou Bega, Captain Jack, Down Low, Pete Tong, Tom Craft și Bar 9, alături de nenumărați artiști români.

Un festival care a crescut de la an la an, Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală a Tineretului în 2015. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Cluj-Napoca și va folosi din plin arhitectura și designul spațiului, care îl va completa cu decoruri tematice WE LOVE RETRO.


Cum a fost la editia 2015 a celui mai mare Retro Party Live din Romania: Peste 8000 de oameni au luat parte la cel mai mare Retro Party Live al anului din RomâniaLasă un răspuns

Site creat de