Din Oras, Important

Au început lucrările de modernizare pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca

lucrari modernizare bulevard 21 decembrie 1989

Primăria Cluj-Napoca a început lucrărilor de modernizare pe B-dul 21 Decembrie 1989 de luni, 15 martie.

Lucrările de modernizare presupun realizarea de benzi dedicate transportului în comun- etapa 1 (inclusiv lucrări de infrastructură, amenajarea spațiului public, semaforizare, iluminat public și mobilier urban), pe tronsonul cuprins între străzile Buftea și Paris (partea numerelor fără soț).

Având în vedere faptul că lucrările vor începe la trotuar, circulația pietonilor va fi asigurată pe un culoar protejat ce se va realiza pe banda 1 de circulație (banda dedicată pentru transportul în comun). Astfel, transportul în comun va circula pe bandă a 2-a de circulație, la venire spre centru.

Din data de 16 martie 2021 se va închide circulația pe str. David Ferenc, tronsonul cuprins între B-dul 21 Decembrie 1989 și str. Brassai, pentru modernizare în cadrul proiectului menționat.

Lucrările de modernizare infrastructură se vor realiza ulterior modernizării rețelelor electrice.

Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări temporare ale circulației care vor fi semnalizate prin grija executanților lucrărilor cu indicatoare rutiere și balize direcționale„, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

FOTO | Bulevardul 21 Decembrie 1989 din Cluj-Napoca va fi reamenajat | Vor fi create benzi pentru autobuze şi biciclete, iar o parcare va fi desfiinţatăLasă un răspuns

Site creat de