Studentie

Balul Bobocilor FSE Cluj | SHIVER, IV-IN si PANDA, invitati speciali

balul bobocilor facultatea de studii europene cluj

Studentii din Cluj-Napoca sunt asteptati luni, de la 20.00, ȋn Club NoA, la Balul Bobocilor de la Facultatea de Studii Europene.
Dupa probele in urma carora vor fi desemnati MISS & MISTER BOBOC pe scena vor urca SHIVER, Panda si IV-IN. Acestia promit un party de neuitat.

Biletele se gasesc la pretul de 15 lei pana in ziua evenimentului la ora 00.00 (dupa ora 00.00 vor fi 20 lei) si se pot achiziţiona de la sediul SSE (Str. Avram Iancu, nr 19, la subsol) ȋntre orele 09.00-19.00.

IV-IN este un proiect muzical din Cluj Napoca care s-a nascut in 2012 si in spatele caruia sta Lorand Marton. Genurile prin care se „invarte” sunt Deep-House, Progressive Tech-House, Techno si Technological Love, setturile lui fiind destul de neconventionale atat prin stilul abordat cat si in set-up-ul propriu zis. Anul 2015 a deschis nenumarate usi pentru el: de la colaborari cu diferiti artisti cunoscuti in lumea muzicala, pana la prezenta unor festivaluri cu renume. In Noiembrie 2015 isi lanseaza primul EP numit „Aerian” care dupa spusele lui, il reprezinta in intregime si ii contureaza stilul muzical.
https://www.facebook.com/ivinofficial

A inceput de mai mult de 14 ani pe vremea casetelor derulate cu pix mixand colaje pentru trupe de dans si pentru prieteni la petreceri private, a trecut de la CD playere la platane si de la platane la sisteme digitale TRAKTOR. SHVR numit Shiver a ajuns printre cei mai versatili DJ din Romania si a impartit scena cu artisti consacrati ca: The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Bonobo, Sigma, Wilkinson, Gramatik, Netsky si multi altii. Seturile sale pot fi comparate cu o poveste avand o introducere, o surpriza si un punct culminant de zile mari, seturile pot contine pana la 50 de piese intr-o ora cuprinzand multe genuri muzicale ca: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep toatea acestea sub numele de seturi COMPLEXTRO.
https://www.facebook.com/deejay.shiver

Panda
https://www.facebook.com/romaniapandaLasă un răspuns

Site creat de