Din Oras

Baroul Cluj: rolul și activitățile instituției în comunitatea juridică

Baroul Cluj

Baroul Cluj este o instituție importantă din Cluj-Napoca, care se ocupă cu reprezentarea și protejarea drepturilor avocaților din regiune. Fondat în anul 1894, a crescut constant atât ca număr de membri, cât și ca importanță în comunitatea juridică din Cluj-Napoca.

Instituția oferă servicii complete pentru avocații din regiune, inclusiv formare continuă, asistență juridică și acces la biblioteci juridice specializate. De asemenea, Baroul Cluj joacă un rol important în promovarea drepturilor și intereselor avocaților din regiune, prin intermediul activităților de lobby și prin reprezentarea lor în fața autorităților.

Din punct de vedere al organizării, Baroul din Cluj-Napoca este condus de un Consiliu ales, care se întrunește lunar pentru a lua decizii importante și a gestiona activitățile Baroului. De asemenea, instituția are o structură de comisii specializate, care se ocupă cu probleme specifice din domeniul juridic.

Un aspect important al activității Baroului Cluj este implicarea în proiecte de caritate și în activități de voluntariat. De exemplu, instituția colaborează cu diferite organizații non-guvernamentale pentru a oferi asistență juridică gratuită persoanelor aflate în dificultate.

Baroul din Cluj este o instituție importantă din Cluj-Napoca, care se ocupă cu reprezentarea și protejarea drepturilor avocaților din regiune, oferind servicii complete și contribuind la dezvoltarea comunității juridice din Cluj-Napoca.

Adresa: Strada Pavel Roșca 4, Cluj-Napoca 

Telefon: 0264 430 269

Toate detaliile le găsiţi pe site-ul oficial: baroul-cluj.ro

Image by Carrie Z from PixabayLasă un răspuns

Site creat de