Studentie

BEST Cluj-Napoca organizează un seminar de călătorit pentru studenţi

seminar calatorie studenti

Grupul Local BEST Cluj-Napoca oferă oportunitatea studenţilor din Universitatea Tehnică Cluj Napoca, şi nu numai, să participe gratuit la prima ediţie a seminarului de călatorit. Acesta va avea loc în data de 11 mai începând cu ora 18:00, în sala 41 din incinta Universităţii Tehnice Cluj Napoca si va fi susţinut de doi membri ai organizației BEST Cluj-Napoca, experimentați în ceea ce privește călătoriile.

Seminarul de călatorit este dedicat în principal studenţilor care au aplicat la cursurile de sezon organizate de BEST, dar se adresează tuturor studenţilor care doresc să afle mai multe despre cum se calatoreşte cât mai avantajos. În cadrul acestui seminar participanţii vor afla despre restricțiile pe care trebuie să le respecți în anumite țări europene și despre ce este mai mult decât indicat să îți pui în bagaj atunci când te pregătești de o excursie întro țară străină.

În plus,un alt obiectiv al seminarului este să familiarizăm studenții cu siteuri care indică tot ce trebuie să știi despre o anumită locație și cu sfaturi care trebuie urmate pentru ați pune siguranța personală pe primul plan.

Cursurile de sezon, menţionate anterior, la care studenţii din cadrul Universităţii Tehnice Cluj – Napoca au ocazia să participe, oferă studenţilor posibilitatea să se dezvolte din punct de vedere tehnic în domeniul lor de studiu sau întrun nou domeniu academic . De asemenea pentru persoanele interesate de dezvoltarea personală sunt şi cursuri care îi ajută să își dezvolte abilități necesare în viitoarea lor carieră, abilități precum: leadership, facilitare, managementul proiectelor, autodezvoltare. Cursurile pot fi clasificate în două categorii: pentru începători în domeniu și avansate. Cu ajutorul cursurilor BEST, studenții în inginerie nu numai că îşi vor perfecţiona cunoştinţele tehnice, dar vor intra în contact cu studenţi din diferite locuri ale lumii.

Autumn Courses, ediția curentă a cursurilor, oferă studenților din Universitatea Tehnică, ce trimit o scrisoare de motivație organizatorilor cursurilor, până la data de 15 mai oportunitatea de a vizita orașe precum: Budapest, Maribor, Barcelona, Brussels, Rome, Sofia, Krakow și Paris. Temele cursurilor din toamnă sunt foarte diverse de la construirea de poduri, clădiri alimentate din surse regenerabile la construirea dispozitivelor inteligente sau
rachetelor.

Studenţii pot găsi mai multe informaţii despre cum să îşi redacteze scrisoarea de motivație și cursurile la care pot aplica pe courses.bestcj.ro. Asociatia Grupul Local BEST Tel +40754031720 Ctin Daicoviciu nr.15, camera 708 Email:cluj@BEST.eu.org ClujNapoca, Romania www.bestcj.ro

Grupul Local BEST Cluj-Napoca susţine călătoriile şi încurajează tinerii să viziteze cât mai multe locuri. Grupul Local BEST ClujNapoca, creat în 1995, este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice.

La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) există în 33 de țări și 96 de universități, având peste 3300 de membri activi în toată Europa. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internațională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene. De asemenea oferim posibilitatea de a lucra întrun mediu global, dar și de a acumula abilități tehnice utile în viitoarea carieră de inginer sau antreprenor.Lasă un răspuns

Site creat de