Studentie

Business Ladies Club își mărește echipa și recrutează noi voluntari

Business Ladies Club

Începuturile aduc mereu lucruri bune, iar toamna aceasta nu este o excepție. Business Ladies Club își mărește echipa și recrutează noi voluntari.

Business Ladies Club a fost fondată în anul 2011 de către un grup de tinere economiste din cadrul Facultății de Stiințe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Asociația a fost creată cu scopul de a pregăti viitoarele femei de afaceri prin informare, dezvoltarea capacităţilor antreprenoriale şi punerea în practică a abilităţilor dobândite.

Asociația pledează, respectiv se ghidează dupa trei mari valori: ”demnitate, integritate și profesionalism”.

Pe lângă acestea, Business Ladies Club s-a remarcat datorita evenimentelor organizate, precum traininguri, conferințe, seminarii, dezbateri și activități specifice domeniului business. De asemenea,  membrii BLC organizează și evenimente informale cum ar fi seri de socializare, ieșiri la teatru, film dar si team-building-uri, prilej numai bun pentru ca membrii asociației să se cunoască mai bine, sa-și îmbunătățeasca anumite abilități si, bineinteles, să lege prietenii durabile.

În cei trei ani de zile de când activez ca și voluntar în Business Ladies Club am avut ocazia să cunosc generații din ce în ce mai ambițioase și perseverente. E plăcut să vezi cum tot mai multe studente ( și studenți, în cazul celorlalte ONG-uri ) sunt interesați de activitățile extracurriculare menite să pună bazele a ceea ce numim noi ” dezvoltare personală/profesională ”. Tocmai de aceea, deschidem din nou porțile BLC pentru o nouă etapă de recrutări. Ladies, așteptăm să vă cunoaștem! ” a declarat Bianca Comșa, președinte BLC.

Cele trei mari evenimente care au devenit o tradiție sunt ” Lady Today, Business Lady Tomorrow ”, ”Gentlemen In Business ” și ” Business Ladies Conference ”, conferințe care abordează subiecte de actualitate din mediul de afaceri.  Tinerele studente mai abordează și alte evenimente  cum ar fi ” Fashion Brand Identity ” sau ”Arta de a fi o lady” cu scopul de a învăța lucruri noi de la oameni de succes.

Business Ladies Club a devenit pentru mine o a doua familie. Activez deja de un an în această asociație și pot spune că, am învățat atât de multe încât am ajuns să mă redescopăr. Am aflat ce skill-uri am, în ce domeniu de business mă potrivesc și cel mai important, ce vreau să fac pe viitor pe partea profesională. Pe lângă lucrurile învățate, proiectele din care am făcut parte, stilul de a mă îmbrăca și a vorbi, m-am și distrat în teambuilding-uri și în serile de socializare. BLC este o echipă unită, care ajută la dezvoltarea profesională și personală a tinerelor studente pentru viitorul lor în mediul de business! ” a transmis Sturza Giulia, manager de proiect.

Perioada de înscrieri: 1 octombrie – 1 noiembrie

Formularul de înscriere îl găsiţi aici.

 Lasă un răspuns

Site creat de