Studentie

Business Smart School 2021, ediția a XIII-a

Business Smart School 2021

Zilele acestea se derulează unul dintre proiectele de tradiție a Organizației Studenților Economiști, mai exact școala de vară Business Smart School care a ajuns la cea de a XIII-a ediție.

Proiectul revine după un an de pauză cu workshop-uri și training-uri prin care participanții vor învăța timp de o săptămână pașii esențiali în crearea unui business creativ de la antreprenori renumiți din România.

În cadrul acestei ediții, tema abordată este una de actualitate:  ,,Innovating Business: Innovate. Integrate. Motivate”. Organizatorii își propun ca prin această temă să îi unească pe participanți cu antreprenori care să-i îndrume în dezvoltarea unei idei inedite de afacere care să aibă succes, oferindu-le cunoștințele necesare.

Business Smart School este o școală de vară dedicată elevilor peste 18 ani, studenților, masteranzilor și doctoranzilor care sunt interesați de domeniul antreprenorial și, implicit, de mediul de afaceri. Pe parcursul unei săptămâni, vor fi discutate subiecte de actualitate legate de creativitate și inovație în business și se vor organiza diferite activități de socializare, iar la final, participanții vor pune în practică cele învățate în cadrul unui concurs de planuri de afaceri.

Obiectivul principal este acela de a îmbina utilul cu plăcutul, de a oferi tinerilor din toată țara ocazia să învețe și să cunoască oameni din diferite regiuni cu care să schimbe idei.

Printre speakerii prezenți la această ediție se numără Emmett King, CEO al Wirtek și cofondator al Transylvania Angels Network (T.A.N) care va susține un workshop despre finanțarea unui business. De asemenea, îl vom avea alături de noi și pe Zoltan Veres care este trainer, coach specializat în dezvoltarea Inteligenței Emoționale în cadrul companiei Refleqt.

Pe lângă faptul că participanții au ocazia să afle secretele antreprenoriatului din perspectiva unor speakeri renumiți, aceștia își vor transpune ideile într-un mod practic. De aceea, succesul proiectului Business Smart School reiese și din faptul că de-a lungul anilor foști participanții BSS și-au materializat ideea de afacere conturată la proiect, ajungând să o implementeze.

Mai multe detalii despre Organizația Studenților Economiști puteți găsi pe site-ul www.osecluj.ro.Lasă un răspuns

Site creat de