De Vazut, Important

Camionul Coca-Cola al lui Moș Crăciun ajunge la Cluj

Camionul Coca-Cola al lui Moș Crăciun ajunge la Cluj

Camionul Coca-Cola al lui Moș Crăciun ajunge la Cluj

Într-o atmosferă plină de veselie și magie, celebrul Camion Coca-Cola al lui Moș Crăciun va sosi la Cluj-Napoca în perioada 16-17 decembrie, între orele 17:00-22:00, aducând cu el spiritul sărbătorilor de iarnă.

Evenimentul va avea loc pe platoul Sălii Sporturilor din oraș, în cadrul Târgului de Iarnă.

De la festivalul Caravanei nu vor lipsi:

  • Experienţe senzoriale: disponibile pentru toţi cei curioşi să descopere magia Crăciunului într-o activare mulţi senzoriala inedită.
  • Fotografii în decor de poveste: fotografii care se pot transforma în cărţi poştale personalizate pentru familie sau prieteni.
  • O întâlnire cu Moş Crăciun: ca de fiecare dată Moş Crăciun îi aşteaptă pe cei prezenţi să povestească şi să îşi facă poze împreună într-un decor magic.
  • Colinde: toţi cei prezenţi pot asculta sau chiar cânta împreuna colinde şi alte cântece de sezon, având la dispoziţie versuri din care se pot inspira.

Camionul, strălucind în roșu iconic și împodobit cu mii de luminițe, va fi însoțit de melodii de Crăciun și activități festive pentru vizitatori de toate vârstele. Acesta reprezintă un simbol recunoscut la nivel mondial al sărbătorilor de iarnă, și aduce cu el un mesaj de bucurie, generozitate și unitate.

Camionul Coca-Cola al lui Moș Crăciun ajunge la Cluj

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a face fotografii cu impresionantul camion și, bineînțeles, cu Moș Crăciun însuși, care va fi prezent pentru a întâmpina copiii și adulții deopotrivă. În plus, vor fi organizate diverse activități interactive și ateliere tematice, creând astfel amintiri de neuitat pentru întreaga familie.

Evenimentul se anunță a fi unul plin de farmec, ideal pentru a intra în spiritul festiv al Crăciunului.

Organizatorii promit o experiență unică, plină de culoare și magie, care va încânta atât locuitorii Clujului, cât și turiștii veniți să descopere frumusețea orașului în perioada sărbătorilor.
Lasă un răspuns

Site creat de