Studentie

Campania ,,Banca de alimente FSPAC” a ajuns la ediţia a doua

banca alimente fspac

          Departamentul de Comunicare, Relaţii Publice şi Publicitate din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării (FSPAC) a UBB organizează cea de-a doua ediție a campaniei ,,Banca de alimente FSPAC”.

Programul face parte din cea de-a VI-a serie de campanii de responsabilitate şi implicare socială, cu titlul „Studenţii de la CRPP din cadrul FSPAC, UBB, pentru comunitate” şi este organizat în parteneriat cu Crucea Roşie, filiala Cluj-Napoca.
,,Banca de alimente FSPAC” este un proiect inovativ, inclus în seria campaniilor anuale desfăşurate în cadrul cursului de CSR (Corporate Social Responsability) coordonat de lect. dr. Veronica Ilieş. Astfel, în perioada 5 – 9 decembrie 2016, în holul FSPAC (str. Traian Moşoiu, nr.71), doritorii vor putea dona alimente neperisabile pentru familii nevoiaşe.

Prin intermediul cursului de Responsabilitate socială corporatistă (CSR) se urmăreşte implicarea studenţilor în campanii de CSR, axate, în acest an, pe subiecte de alimentaţie, nutriţie, sănătate fizică şi psihică.

Experienţa pozitivă a primei campanii, când am reuşit să colectăm peste 800 de kg de alimente, ne-a determinat să continuăm acest proiect. De asemenea, partenerul nostru, Crucea Roşie, filiala Cluj s-a dovedit a fi unul de nădejde şi asftel am decis să continuăm parteneriatul cu ei. Anul trecut am participat şi la distribuirea alimentelor către mai multe familii, cazuri sociale, selectate de ei și ne-am convins, încă o dată, că sunt serioşi şi mai ales că există o nevoie reală de alimente în multe familii din mediul rural. Avem un potenţial mare, atât prin studenţii noştri care sunt foarte activi şi organizează evenimente la care se intră pe bază de aliment donat, cât şi prin personalul didactic și administritiv din FSPAC, care mereu este dispus să ia parte la acțiuni caritabile”, a declarat lect. dr. Veronica Ilieş, iniţiatoarea acestor campanii.Lasă un răspuns

Site creat de